Страници
Свинско филе с манго
Рецептата е от списание "Кулинарен уикенд". Мангото и прошуто придават изискан вкус на филето. Прекрасна рецепта за любителите на сладко-солените ястия.
Продукти:
500 гр. свинско филе
1 ч.ч пюрирано манго
2 с.л. кафява захар
3 скилидки чесън
1/4 ч.л. черен пипер
1/2 ч.л. сол
6 парчета прошуто
Фурната се загрява на 220 градуса.
През това време филето се увива със прошуто и се поставя в намаслена тавичка.
Разбива се пюрето от манго, захарта, чесъна, пипера и солта.
Изсипва се върху филетата.
Фурната се намалява на 150 градуса и филето се слага да се пече. Като стане кафяво се покрива с фолио и се пече още 30 минути. Сервира се като се нарязва на филийки.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар