петък, 7 октомври 2011 г.

Айсберг, авокадо и пилешки филенца


Продукти:
пилешко филе
авокадо
айсберг
хляб за кротони
настърган пармезан
дресинг от майонеза, горчица и кисело мляко

Приготвяне:
Салатата се накъсва в купа.
Филето се нарязва на жулиени/ лентички/ и се запича на тефлонов тиган с малко мазнина.
Подрежда се върху салатата.
Хлябът се нарязва на кубчета и се запича на тефлонов тиган. Изсипва се при салатата.
Авокадото се нарязва на кубчета и се изсипва при салатата.
Отгоре се наръсва пармезан и се полива с дресинг.
Не пиша точно количество на продуктите, защото всичко е въпрос на вкус и необходими порции.

Няма коментари:

Публикуване на коментар