петък, 11 ноември 2011 г.

Френска кухня

        
Вишисоаз               Аспержи а ла фламанде        Рататуи                           Студен Рататуи               Свински котлет “САЖЕ” 

        
         Терин от патешки дроб         Киш със зелени аспержи   Запеканка с пиле и аспержи    Фугас                         Мини Френски багети                                                               
            
        
Милфьой                 Круша Belle-Hélène                Далечния Бретон                Торта Опера                     Френска селска торта   

        
Еклери с карамелена глазура     Френски понички     Еклер Париж-Брест    Клафути                        Ябълков тарт татен              

        
Сини френски макарони          Коледни френски макарони  Френски макарони бастунчета Френски макарони candy-cane    Френски макарони сърца   

Ягодови френски макарони
    
Френско меню                Френско меню               Сос Тартар