вторник, 24 януари 2012 г.

Яхния от телешко сърце


Телешкото сърце се готви точно както и телешкото месо. Така, че с него може да направите всички яхнийки, които ви идват на ум.
Аз направих следната:


Продукти:
½ Телешко сърце – сварено
1 глава лук
1 червена чушка
1 зелена чушка

Приготвяне:
Нарежете лука на полумесеци, а чушките на ивички.
Запържете ги до омекване в олио.
Добавете дреболийките, сол, черен пипер, чубрица и червен пипер.
Добавете бульон и оставете за 15 минути да се вари.
Ако не се сгъсти, може да добавите 1 с.л. брашно, разтворено в полувин к.ч. вода. Разбъркайте и оставете за още десеттина минути.

Няма коментари:

Публикуване на коментар