понеделник, 8 октомври 2012 г.

Бонбони с марципан


Тези бонбонки са от блога на Руми.
Руми, супер са! Много се харесаха!
Аз ги направих с готова бадемова паста, която купих от "Метро".





Продукти:
бадемова паста - марципан, Dr Oetker
цели печени лешници
черен шоколад

Приготвяне:
Съвсем леко омесете пастата. Може да я оцветите ако желаете със сладкарска боя.
Направете топчета.
Леко сплескайте всяко топче и в средата поставете лешник. Оформете отново на топче.
Потопете в разтопен шоколад и оставете върху хартия за печене в хладилник.
*Разтопете натрошения шоколад на водна баня или в микровълнова / за 90 сек, на макс, като отваряте и разбърквате през 30 сек./ .

2 коментара:

  1. Тези бонбони с удоволствие ще направя,защото са бързи и изглеждат невероятно красиви и вкусни!

    ОтговорИзтриване
  2. Ехаааа, познатите вкусни бонбонки :) Любими са на любимия ми Дегустатор, правя ги често и всеки път различни, но винаги вкусни. Много се радвам че ги харесахте.

    ОтговорИзтриване