Страници

Зимни пътеки


В началото на януари си обещах една малко по-дълга почивка от интернет:).
Да си призная не успях тотално да го изключа, тъй като все нещо ми трябваше от мрежата: дали рецепта, дали проверка на поща, някаква справка... Но въпреки всичко успях да намаля времето, което прекарвам пред компютъра, като във Фб и блога влезнах само няколко пъти. Беше ми интересно да видя какви ги вършите и да ви кажа още повече се убедих, че вашите блогове и публикации ме зареждат много положително.

През това време  подготвих и нов проект:), който ще публикувам от утре. Как ми е тръгнало тази година на проекти:). А, щях да забравя да се похваля, че започнах и проект 365 дни/2013, който от много време исках да започна и все отлагах. А, да, да не забравя и новата страница в блога: "Български извор".

Плановете за ваканцията включваха и ваканция за блога в събота и неделя, но се промениха:), но пък успях през януари да публикувам рецепти, някои от които търпеливо чакаха от месеци.

Чудех се какво да е заглавието на днешната публикация... "Зимна ваканция" някак не ми се връзваше, това са просто разходки сред природата, местата са различни, времето също. "Зимни пътеки" ми звучи добре. Ето ги и тях:





















































24 коментара:

  1. Чудна импресия, Бонбонче! Поздрави и оставам в очакване на новия проект!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти! Новият проект от утре вече е готов и лично на мен ми харесва много, дано и на вас да допадне, създава приятно настроение!:)

      Изтриване
  2. Дано си починала добре! Давай проекта:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Давам, Траянче, от утре, готов е вече и си чака търпеливо:)

      Изтриване
  3. Много добре ми подейства сутришната, снежната разходка с теб, Кате - вече втори път разглеждам фотосесията! Прекрасни места видях, които съм посещавала само в летния сезон, а се оказва, че и в зимна премяна са също толкова красиви! Определено пътеките са в пъти по-приятни от магистралите! :)
    Успех на новите проекти!
    Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, Ирма, че ти харесват снимките, вярно, че не са перфектни, но пък носят положителен заряд:) Зимата наистина е хубав сезон, стига да му се наслаждава човек:)Прегръдки и от мен!

      Изтриване
  4. Благодаря за чудесните снимки и виртуалната разходка, която ни предоставяш.
    Май си се отбила и в Трявана - веднъж съм била там, но вече е любимо местенце.
    Успех с всички проекти и хубав ден!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да Гери, не писах къде са местата, вече съм ги представяла в блога: Трявна, Дряново, Габрово, Плевен, Узана, Крушуна. Затова ги събрах в една публикация сега. Благодаря за пожеланието!

      Изтриване
  5. Нямама търпение да ни представиш проектите си, Бонбон!
    Снимките и местата, на които си била, са много красиви! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Дани, радвам се, че с такова желание следиш проектите ми! Наистина от утре ще стартира един много нежен и красив проект! Надявам се да ви допадне!

      Изтриване
  6. Катенце,поздравления за проекта!Сигурна съм в успеха му,имайки предвид старта...Красота и то българска красота!Прегръщам те:))))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Миленка, благодаря ти! Надявам се наистина да ви хареса и новият проект! Прегръдки и от мен!

      Изтриване
  7. Красота.Чудесни снимки, много красиви местенца си посетила Катенце.Благодаря за прекрасната виртуална разходка,която си направих.Успех на всички нови проекти Катенце!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Танче! Наистина страхотни местенца и зимата определено е много красива там. Природата си е природа, никой не може по-добре от нея да рисува.

      Изтриване
  8. Благодаря за красивата разходка, Кате!
    И с нетърпение очаквам новия проект!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Бети, благодаря ти и аз така очаквам винаги с желание и нетърпение твоите! Поздрави!

      Изтриване
  9. Зимна приказка!Много хубава разходка си направих, благодарение на теб :)
    365 си е сериозна цифра за проект!Ще ми е интересно да разбера какъв е.
    Хубава вечер!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, Наталия! Погледнах профила ти, но не изписва блог, ако имаш, напиши линка тук:). Благодаря ти за коментара! 365 дни е много популярен проект и вече е представян в много бг и чуждестранни блогове. Идеята е всеки ден да се прави по една снимка, като някои предпочитат да са лични, други снимат предмети, изобщо кой каквото прецени. Хубава вечер и на теб!

      Изтриване
    2. http://undermushroom9.blogspot.com/
      Много усмивки и снимки през уикенда :)

      Изтриване
  10. Кате,добре сте се разходили!Трявна е едно интересно кътче!А зимните пътеки в началото ми се сториха доста ледени! Аз не усетих блога ти да е почивал,напротив,прилежно публикуваше почти всеки ден!Хубаво е човек да си вземе глътка свеж януарски въздух през зимата!А утре ще чакам проекта!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Танче, наистина доста сняг и лед има в тази публикация, но колко е красиво! Дано ти допадне и новият проект! Поздрави!

      Изтриване
  11. Браво, красотата е навсякъде! Дано си успяла да вдишаш частица от нея. Хубави места си посетила! :)))

    ОтговорИзтриване
  12. наистина е много красиво

    ОтговорИзтриване
  13. Кате,прегледах всичко пропуснато до началната публикация,много ми хареса тортата-буренце,моите адмирации за направата,както и зимна Трявна!мен ако питаш ти и сега си в проект 365,но да видим какво още си наумила!С пожелание за слънчев и ползотворен ден! :)

    ОтговорИзтриване