неделя, 3 ноември 2013 г.

Повод да почерпя:)


Знаете, че обичам да споделям щастливите моменти с вас. Ето този е един от тях. Малко позакъснях с тази публикация, но както винаги си имам причини, с които обаче не мисля да ви занимавам, защото съм подготвила едни вкусни кестени, обвити в шоколад Lindt Exelence и смятам да почерпя!:)
Благодаря на списание Good Food за тази прекрасна изненада!



My candy kitchen, е на страниците на Good food, в рубриката BG Blogs, бр. 96/ 26.09.2013 г. с рецептата за Кейк със смокини и ядки между вкусният Др Йоткер и едни от любимите ми блогърки - Ивана и Тилия, е как да не ми е бонбонено?! Благодаря ви!



Пожелавам на екипът на Good food, много успехи и все така уникални и различни, с внимание към читатели, почитатели и кулинари!



* Бонбоните са направени по рецептата за кестени с шоколад.

Сварете кестените.
Извадете ги от водата и ги обелете внимателно.
Начупете шоколада в купа и го разтопете в микровълнова за общо 90 секунди, като отваряте и разбърквате през 30 секунди.
Може да го разтопите и на водна баня.
Потопете кестените в разтопения шоколад и ги оставете върху хартия за печене и ги приберете в хладилник да стегне шоколада.

22 коментара:

  1. Страхотна изненада и съвсем заслужена! Поздравления! Обикновено следя това списание,но този брой пропуснах.
    Никога не съм приготвяла кестени и вкусът им ми е непознат. По улиците продават печени,но незнайно защо все ги подминавам. Може би е време с това изкушаващо предложение да ги опитам.

    ОтговорИзтриване
  2. Катенце наистина заслужена, браво на теб :) Кестените в шоколад ... ммм чудна идея, изглеждат превъзходно!
    Прегръдки и хубава седмица Бонбон :)

    ОтговорИзтриване
  3. Браво, Кате,
    моите поздравления за теб, избора на редакцията и другите момичета!
    Чудесна си - напълно заслужено и достойно място в престижното списание,
    а идеята ти за кестени в шоколад е страхотна.
    Голяма прегръдка, благодаря и вдъхновена нова седмица!

    ОтговорИзтриване
  4. Катенце, заслужена публикация!
    Както и на другите момичета!
    А идеята за кестените е чудесна!
    Прегръдка!

    ОтговорИзтриване
  5. От Инчето научих, че с теб е споделяла страници и сега вече мога да те поздравя! Винаги да ти е така бонбонено и още много хубави поводи за изява и почерпка! Ти си един чудесен Бонбон и го заслужаваш! Прегръщам те, мила и си взимам от чудесното лакомство. Заразяваш с тази любов, започнах и аз да се оглеждам :)) Гледам и кестена се оформил по любимия ти начин ;)
    Поздрави и прегръдки! Успешна и усмихната нова седмица!

    ОтговорИзтриване
  6. Ами да се почерпим :)! Честито, Катюша, желая ти да ти се случват все такива бонбонени неща на които да се радваш от сърце! Имам кестени и ти открадвам рецептата:)!
    Чао, мила и спорна нова седмица!

    ОтговорИзтриване
  7. Кате, честито! Аз пък гордо заявявам, че този брой си го купих тогава точно заради вас трите. Черпя се с вкусните ти бонбонки и ти желая винаги да ти е бонбонено. :)
    Поздрави!

    П. П. И не пречи да ни "занимаваш", не всеки ден е толкова розов... ;)

    ОтговорИзтриване
  8. mmmm...muy ricas!. Por aquí las llamamos marrón glasé.
    Beso desde Argentina
    http://siempreseraprimavera.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  9. Поздравления, Катя ! Ти си прекрасен кулинар, винаги пълна с неизчерпаемо вдъхновение! Нека да ти е "бонбонено" за по-дълго! Може да не пиша често, но следя всичко , което пускаш, страхотна си! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  10. Поздравления, Кате! Безброй публикации и признание ти желая от сърце! Прегръдки! :)

    ОтговорИзтриване
  11. Честито,скъпа!Черпя се за твое здраве и нека кулинарното ти вдъхновение е все така неограничено!Топла прегръдка!

    ОтговорИзтриване
  12. Кате, поздравления. Желая ти още много изяви и никога не спирай да ни радваш и вдъхновяваш. Целувки, бонбонче!

    ОтговорИзтриване
  13. Кате, поздравления!
    Желая ти още много публикации и подобно признание за кулинарните ти умения!
    Чудесна хрумка са тези бонбонки!

    ОтговорИзтриване
  14. Se ve tan rico! y perfecto con chocolate me encantan las castañas espero la temporada aquí,abrazos.

    ОтговорИзтриване
  15. Страхотно и напълно заслужено! Браво,Кате!

    ОтговорИзтриване
  16. Бонбон, с тези кестеново-шоколадови вълшебства, как да не ти е бонбонено. Чак на мен ми стана. Честито- тъкмо там трябва да си по-честичко;)

    ОтговорИзтриване
  17. Поздравления, Кате! Чудесна идея си представила и напълно заслужено е на страниците на списанието! Едно бонбонче ще опитам,никога не съм правила нещо с кестени - явно е време :) И така чудни са тези топли есенни цветове на снимките!
    Хубава вечер и сърдечна прегръдка!

    ОтговорИзтриване
  18. Поздравления Катюша, за участието ти в това толкова интересно списание! Това е една заслужена награда за твоето трудолюбие и постоянство! Продължавай все така неуморно да твориш истински кулинарни шедьоври! Ще ги направя тези бонбони, тъкмо сега им е сезона! Поздрави и сърдечна приятелска прегръдка!

    ОтговорИзтриване
  19. Благодаря ви! Пожелавам ви много успехи и творчески вдъхновения! Прегръщам ви!

    ОтговорИзтриване
  20. Браво Кате, приеми и моите сърдечни поздравления. Пожелавам ти още много медийни изяви, защото блогът ти е прекрасен!

    ОтговорИзтриване
  21. Чудесни бонбонки! Поздравления, Кате!
    Хайде, пожелавам ти още и все така добри изяви! Да ти върви по вода! :*
    Прегръдки, мило момиче!

    ОтговорИзтриване
  22. Е, прекрасна изненада и заслужено внимание от списанието към теб :)
    И аз съм от тези, които не са опитвали кестени, но все някога ще го направя, а защо не и поводът да е тези красиви бонбони!? :)

    ОтговорИзтриване