четвъртък, 25 септември 2014 г.

Вълча салата


Често съм се замисляла за името на тази салата, но пък продуктите са такива, че в по-големи количества би заместила едно хранене:).
Има всякакви разновидности, но колкото е по-богата - толкова по-добре.





Продукти:
краставица
домат
лук
чушка
кашкавал
сирене
суджук/луканка/
пастърма
сварено яйце


Приготвяне:
Зеленчуците се нарязват и овкусяват с олио и сол. Поставят се в чиния и се поръсват с настърган кашкавал, поставя се и яйцето. Отстрани се декорира с пастърма и суджук... и маслинка и листенце магданоз:).





2 коментара:

  1. Много вкусно предложение, Кате! С такава салата мога да закусвам, обядвам и вечерям и никога да не ми омръзне.
    Слънчев ден, Бонбон!

    ОтговорИзтриване
  2. Кате, от една година не съм хапвала суждук и пастърма. Извинявай, но си взимам и чинията и парчето...:)))))))))))))))))))...
    Поздрави, мила!

    ОтговорИзтриване