неделя, 2 ноември 2014 г.

Печени чушки с оцет, чесън и магданоз



Продукти:
Червени чушки
чесън
оцет
олио/зехтин
сол
магданоз


Приготвяне:
Изпечете и обелете чушките.
Разбъркайте в чашка оцета, олиото, солта и пресованият чесън.
Полейте чушките с дресинга и поръсете със ситно нарязан магданоз.


3 коментара:

  1. Толкова много ги обичам тези чушки, Кате! И точно както си ги приготвила!

    ОтговорИзтриване
  2. Ммммм .... ей това за мен е вкусът и аромата на есента ... печената чушка :)

    ОтговорИзтриване
  3. Такива чушки слагам си на парче пресен мек хляб и малко сиренце...мммммммм...вкусотия!

    ОтговорИзтриване