Страници

Карнавал в Грац


Днес е карнавален ден, улиците на града бяха пълни с усмихнати лица. В централната част премина шествие от маскирани с атрактивни костюми хора.
Забавленията бяха безброй- за малки и големи:), както и сами ще забележите от снимките. В двора на Ландхаус бе организиран купон за най-малките: с клоуни, игри, рисунки, балони, безплатни наденички и напитки. По време на карнавалното шествие се раздаваха балони, бонбони, цветя, понички, участниците контактуваха с публиката и се грижехе за доброто настроение на всички. А веднага след карнавала машина почисти улицата.

Заредете се с усмивки и вие!:)



Снимките за вас направи: Пипи дългото чорапче:)))


4 коментара:

  1. О, ама то съвсем като във Венеция, бе Кате! Много колоритно, красиво и весело! И Пипилота е както винаги в прекрасно настроение. Нека все така да е! :)
    Тази вечер иамах репортаж и аз от едно малко градче, малко по- на север от Грац (Stegersbach)- явно е всенароден този карнавал в Австрия. Видях същия фургон теглен от трактор. :))

    ОтговорИзтриване
  2. Кате,
    прекрасен е карнавала.А Пипи дългото чорапче страхотно ти отива.Страхотно настроение, разкошни снимки и много изненади.Това е типично за тези карнавали.
    Поздрави !

    ОтговорИзтриване
  3. Beautiful pictures! Do you live in Graz? My grandfather was born in a small town in Steiemark. :))))

    ОтговорИзтриване