tag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post2459637831472135637..comments2024-01-03T07:33:47.281+02:00Comments on my candy kitchen: Свинско бонфиле с карамелизирани ябълки и конфитюр от червен лук, по рецепта на ЖулиЕкатеринаhttp://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-12774092018509961572016-03-30T09:59:44.747+03:002016-03-30T09:59:44.747+03:00Чудесно се е получило и при теб , Кате, ястието. А...Чудесно се е получило и при теб , Кате, ястието. Аз го правих отдавна, но още е любимо у дома. Поздрави!traianahttps://www.blogger.com/profile/16294276269219852824noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-4991773457412666392016-03-29T17:15:28.220+03:002016-03-29T17:15:28.220+03:00Хехех Кате, как ще се вместиш в това време, като н...Хехех Кате, как ще се вместиш в това време, като не съм била до теб да ти дудна :)) <br />Много, аммамного серадвам, че ти хареса, пък снимките ти са направо трепач! За днес имам идея за вечеря, но утре ще вадя филе и :) да видя кой да хвана у дома да го приготви. <br />За конфитюра от червен лук - да, направи си го с червения и с балсамикото и да са поне две бурканчета. Издържа доста време в хладилника ( то колко захар има вътре, Сано-то само дето не припадна като видя как сипваме захарта ) и ще си имаш под ръка - за месо, за сирене. <br />Прегръдки за теб и Ицко и тренирайте /дано направят/ за готвещи малки деца с мамите :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.com