tag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post2475484026898645501..comments2024-01-03T07:33:47.281+02:00Comments on my candy kitchen: Тарталети с мус от авокадоЕкатеринаhttp://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-34600581463918747212018-03-16T22:16:09.590+02:002018-03-16T22:16:09.590+02:00Здравейте! Съжалявам, че не са се получили нещата....Здравейте! Съжалявам, че не са се получили нещата. Рецептата съм писала доста отдавна, но относно Вашите забележки имам отговор: Бройките са много относително нещо, тъй като аз използвам малки кошнички, като за бонбони, има елипсовидни форми, правоъгълни, кръгли и т.н.. Ще отбележа това в рецептата. Мусът от авокадо не е за всеки вкус, но плънката може да се смени. Относно преписването това е класическа рецепта за тесто за тарталети, изпълнена в случая от мен, след като съм записала това, значи така е било, наистина нямам спомен времето за печене винаги е относително, зависещо от различните фурни. Но все пак ще коригирам и това. Благодаря Ви за коментара и наистина съжалявам, че следобедът Ви се е развалил, но все пак когато изпълнявате рецепти, съобразявайте, че времето за печене е относително и различно, важно е какво се случва при вас. Всъщност доколкото разбирам рецептата не е провал, а просто мусът не Ви е допаднал и бройките Ви са по-малко отколкото сте очаквали. Времето за печене уточнихме, че е ориентировъчно. <br />Колкото до коментарът Ви, няма нужда да съжалявате, радвам се, че споделихте мнение, тонът Ви е добър, така, че няма проблем. Поздрави от мен и дано нямате повече разочарования в кухнята!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-79981706633254001892018-03-16T16:53:12.431+02:002018-03-16T16:53:12.431+02:00Здравейте,
Днес останах много разочарована от изп...Здравейте, <br />Днес останах много разочарована от изпълнението на тази рецепта. Първо, не казвате за какво количество сте дали пропорциите за тестото - на мен ми стигна само за 7 формички, бих приложила снимка, ако имаше вариант. Второ мусът с авокадо е гаден на вкус, не знам дали на някой може да му хареса; може и да има почитатели, разбира се. Другото,което имах усещане докато изпълнявам вашата рецепта е, че е попреписана от някъде и не сте вложили старание да я изпипате. Пиша това, защото 20-30 минути печена за толкова малки формички е абсурдно време. Моите бяха готови на 15-тата минута. Ако формичките, с които сте работили са с друг размер, може би е редно да информирате уважаемия читател на вашия блог. Съжалявам за коментара си, но тази рецепта определено ми развали следобеда..Велинаhttps://www.blogger.com/profile/03046345757274501654noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-23090935883122857692012-03-09T16:35:20.908+02:002012-03-09T16:35:20.908+02:00Дани, разбира се, че може. Просто тази крема е по-...Дани, разбира се, че може. Просто тази крема е по-лека, ако пробваш ще разбереш. Продават я в едни много симпатични кофички, в син-бял цвят.Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-6577406799257476882012-03-09T14:59:55.937+02:002012-03-09T14:59:55.937+02:00Кате, чудесни са идеите и с риба тон, и с авокадо!...Кате, чудесни са идеите и с риба тон, и с авокадо!<br />Мисля че веднъж вече питах за тази аерирана крема<br />Жоси ?<br />Дали я има навсякъде, или може и с друго крема сирене!<br />Поздрави и хубави почивни дни!Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.com