tag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post4176018836714427972..comments2024-01-03T07:33:47.281+02:00Comments on my candy kitchen: Телешки джолан в три ястияЕкатеринаhttp://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-16983400315083715762014-05-18T14:10:31.218+03:002014-05-18T14:10:31.218+03:00Мога само да си представя аромата! Почти всекиднев...Мога само да си представя аромата! Почти всекидневно ползваме тенджера под налягане и знам как вкусен е станал бульона и се е сварило месото.<br />Катенце, много се радвам че си поднесла гулаша с картофени кнедли! Идеята ти ще ползвам и аз!<br />Прегръдки!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.com