tag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post4655954668827041362..comments2024-01-03T07:33:47.281+02:00Comments on my candy kitchen: Мързелива лютеницаЕкатеринаhttp://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comBlogger29125tag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-76452767102856661082019-08-03T18:28:11.636+03:002019-08-03T18:28:11.636+03:00Кате , седнах да си търся мързелива лютеница и пак...Кате , седнах да си търся мързелива лютеница и пак при теб дойдох :)Svetla.I. / За каквото и да е /https://www.blogger.com/profile/14597517666866884501noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-57150015194434600612017-07-20T12:45:30.757+03:002017-07-20T12:45:30.757+03:00Здравейте, не мога да си спомня, но мисля, че е до...Здравейте, не мога да си спомня, но мисля, че е добре да са месести и сочни, тип домашни домати. Но с каквито и да ги направите ще се получи, дори и с чери доматки. Много е вкусна и лесна за направа. Поздрави!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-67368787629397098722017-07-20T10:49:29.110+03:002017-07-20T10:49:29.110+03:00Здравейте, какви сорт домати сте използвали или ня...Здравейте, какви сорт домати сте използвали или няма значение?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-25754603008820924682016-09-12T16:08:49.743+03:002016-09-12T16:08:49.743+03:00Благодаря за отговора. надявам се тази седмица да ...Благодаря за отговора. надявам се тази седмица да успея да я пробвам.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-34565846443675057072016-09-10T12:32:51.626+03:002016-09-10T12:32:51.626+03:00Със сигурност. Едва ли има значение съда, дори мис...Със сигурност. Едва ли има значение съда, дори мисля, че ще бъде още по-вкусно! Може би не трябва да е прекалено високо нивото на зеленчуците, за да може хубаво да се пекат. Поздрави!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-31961597575561730642016-09-09T19:25:51.757+03:002016-09-09T19:25:51.757+03:00Дали ще се получи в голям пръстен гювеч?Дали ще се получи в голям пръстен гювеч?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-24151547639965376192015-12-31T09:17:28.731+02:002015-12-31T09:17:28.731+02:00Благодаря Ви за коментара! Радвам се, че Ви е харе...Благодаря Ви за коментара! Радвам се, че Ви е харесала и на нас ни се услади:). Наистина рецептата е страхотна, още повече че може да се направи по всяко време на годината, съвсем набързо. Да ви е сладко! Весело посрещане на Новата 2016 година!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-20565623226304290282015-12-30T10:14:48.651+02:002015-12-30T10:14:48.651+02:00Strahotna resepta !!! Tuk vav Filnadia e mnogo tru...Strahotna resepta !!! Tuk vav Filnadia e mnogo trudno da se nameri gotova lutenica ako ne zhiveish v stolicata Helsinki. Mnogo hubavo stana makar che biah oshte po-marzeliva - izposvash 450 g puree ot chuski (https://www.unileverfoodsolutions.co.uk/product/knorr-professional-paprika-puree-750g-1-EN-99482.html) i nariasani domati v kotii 2 litra/ 2 kg i ne slagah ocet i nito balsamico shtom gi imashe v puree ot chuski veche. Sega pravih vtorata tava za 6 burkana. Parvata tava beshe predi 2 sedmici i veche e izjadena... Mnogo blagodaria za resepta oshte vednash i za snimkite za strahotni:) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07491069015101460819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-61298929552004862322014-10-25T17:43:16.325+03:002014-10-25T17:43:16.325+03:00Оооо,я гледай къде ме прави Траянка....Кате,щеше д...Оооо,я гледай къде ме прави Траянка....Кате,щеше да е голям пропуск от моя страна тази безценна рецепта,веднага си я запазвам!Не бих правила традиционната лютеница,твърде ми е трудоемка,но тази ще опитам обезателно!Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-17993802464739131912014-10-09T10:59:17.859+03:002014-10-09T10:59:17.859+03:00Благодаря за бързия отговор.Ще се спра на първият ...Благодаря за бързия отговор.Ще се спра на първият вариант.:)<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13814885358070678228noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-2609480960645808552014-10-09T10:49:02.372+03:002014-10-09T10:49:02.372+03:00би трябвало, защо не. Но може би трябва към края н...би трябвало, защо не. Но може би трябва към края на печенето на вашата да изсипете и другата, да се пече за малко. Или по-скоро след като я пасирате, да ги разбъркате двете и да ги върнете във фурната за десетина минути, колкото да "минат през огъня":). В крайна сметка нали и сладката така се преработват, защо да се получи и с лютеницата. След това си стерилизирайте бурканите и готово:)<br />Другият вариант е при хапването да отваряте един солен и един от новите буркани и тогава да ги разбърквате. Както прецените:).Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-52372695106014058222014-10-09T09:43:49.742+03:002014-10-09T09:43:49.742+03:00Не мога да публикувам с профила си не се получава....Не мога да публикувам с профила си не се получава.Направих я.Страхотна е.Благодаря за споделената рецепта.Само,че доста пресолих моята.Дали ако направя друга доза,и смеся двете ще се получи?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13814885358070678228noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-40956066896260522262014-10-07T08:32:54.493+03:002014-10-07T08:32:54.493+03:00Да, посочените продукти в рецептата са за една доз...Да, посочените продукти в рецептата са за една доза, горе-долу за 10-12 бурканчета, зависи от големината им. Ако са от пюрета ще са към 12 предполагам.Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-52607513728078422182014-10-06T19:16:10.567+03:002014-10-06T19:16:10.567+03:00Това количество зеленчуци в рецептата,за една доза...Това количество зеленчуци в рецептата,за една доза ли е?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-84615215912337687272014-10-02T07:36:09.812+03:002014-10-02T07:36:09.812+03:00Благодаря за рецептата, Кате! Лютеничката изглежда...Благодаря за рецептата, Кате! Лютеничката изглежда перфектно! И аз по мързелива рецепта я правя, но ще опитам и твоята, още тази неделя. Хубав ден, Бонбон!Снежанка Драгомирова-Eltihttps://www.blogger.com/profile/05940570868329720837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-25281608369284994422014-10-01T10:42:12.607+03:002014-10-01T10:42:12.607+03:00Чудичка лютеничка!
И аз все я гледам, да взема да ...Чудичка лютеничка!<br />И аз все я гледам, да взема да я направя вече.. :))))..Прекрасни снимки, Кате!<br />Поздрави от Грузия!Aurelia Nasirovahttps://www.blogger.com/profile/06481415412266451381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-89249275173207724422014-09-30T22:51:39.201+03:002014-09-30T22:51:39.201+03:00Благодаря ти, Тили, ще опитам направо във газовата...Благодаря ти, Тили, ще опитам направо във газовата фурна :)Тикиhttp://www.cookingtiki.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-16464766026628864362014-09-29T18:21:47.819+03:002014-09-29T18:21:47.819+03:00И аз я правих, само че заедно със снимките публика...И аз я правих, само че заедно със снимките публикацията си отлежава в една папка! :) Все до другата есен ще ѝ дойде времето! :)))<br />По същия начин правя и доматено пюре. Фолио отгоре не слагам, но всеки си знае фурната. Не бих казала че е "мързелива", но поне много по-бързо се приготвя и не се стои непрекъснато да се бърка.<br />И аз обичам така - на филийка, със сиренце.<br />Прегръдка!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-60375118967289741052014-09-29T18:15:43.034+03:002014-09-29T18:15:43.034+03:00Тики, аз работя с газова фурна и съм правила тази ...Тики, аз работя с газова фурна и съм правила тази лютеница. Без проблем се изпича, само че трябва доста време /то предполагам и за електрическата фурна изисква време!/. Не слагам фолио.tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-20841504324386784572014-09-29T12:04:06.777+03:002014-09-29T12:04:06.777+03:00 Някога правех огромни количества, но съм се отказ... Някога правех огромни количества, но съм се отказала от тази доста пипкава дейност :) Щом твоята е мързелива, може и да кандисам да я пробвам :) Със сигурност ще има доволство вкъщи! И отново са чудесни снимките, Кате!<br />Пожелания за слънчева седмица! Поздрави!Албена Павловаhttps://www.blogger.com/profile/14442894258724407879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-59663889108426696462014-09-29T10:43:51.468+03:002014-09-29T10:43:51.468+03:00Много вкусни снимки, Кате! Лютеничката изглежда пр...Много вкусни снимки, Кате! Лютеничката изглежда превъзходна, а и с това хлебче... Ммм!<br />Поздрави!gabrielatsulinhttps://www.blogger.com/profile/13740442802492146444noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-62180977976326734972014-09-29T09:38:27.450+03:002014-09-29T09:38:27.450+03:00Аромат на топла лютеница ми е любим от детството, ...Аромат на топла лютеница ми е любим от детството, Кате! Непременно ще я пробвам! Чудесна е станала!traianahttps://www.blogger.com/profile/16294276269219852824noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-72355719787582667102014-09-28T21:33:04.051+03:002014-09-28T21:33:04.051+03:00Ммм лютеницата е страхотна върху филия и сиренце о...Ммм лютеницата е страхотна върху филия и сиренце отгоре ,а и печените зеленчуци придават една сладост,страхотна е ще се пробва.Класика!Поздрави!:)Яниhttps://www.blogger.com/profile/17540236694067041290noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-91333209824898656372014-09-28T20:05:10.087+03:002014-09-28T20:05:10.087+03:00Ой, каква идейна лютеница!! Ще я пробвам и даже ве...Ой, каква идейна лютеница!! Ще я пробвам и даже вече изчислявам как да направя максимално количество във 2 мини фурни, дето побират тава от най-много 28 см... Фурната на газ ни е нормално голяма, но пък подава жега само отдолу. Дали би станало в нея, предвид, че се пече под фолио?! Все някой съсед ще ми даде голяма и дълбока тава... Благодаря ти за хубавата рецепта, Кате :) Ще я намамя все някак работата, но няма да остана без лютеница :)<br />Усмивка от мен!Тикиhttp://www.cookingtiki.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-15642493596686312202014-09-28T18:53:35.145+03:002014-09-28T18:53:35.145+03:00Ама това e точно като за мене - не мога да си се п...Ама това e точно като за мене - не мога да си се представя, че ще почна да пека чушки, патладжани, да варя после... цяла епопея за два буркана на кръст :)) Запазвам си рецептата и ще я пробвам обезателно. <br />Случайно да знаеш дали може да се замрази, вместо да се затваря в буркани, щото това последно хич не е за мене :)), ако случайно нещо остане за замразяване, де :))<br />Хубава неделна вечер, Катюшке :)fedorahttps://www.blogger.com/profile/03406231705574249538noreply@blogger.com