tag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post4766284809303372959..comments2024-01-03T07:33:47.281+02:00Comments on my candy kitchen: Панирани бели аспержиЕкатеринаhttp://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-85144933437647968702011-11-14T08:16:11.531+02:002011-11-14T08:16:11.531+02:00Да ти кажа честно веднъж правих зелени аспержи, ам...Да ти кажа честно веднъж правих зелени аспержи, ама никак не ми харесаха, все едно ям праз лук и то горчив:):):) и си викам това ли е царицата на зеленчуците. Ама то си имало тънкости, най-вече при варенето със захар, сол и черен пипер. От там нататък кавото му се иска на човек, това да си сготви:). Но панирани са ми фаворит!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-7868793105065807942011-11-13T16:42:23.654+02:002011-11-13T16:42:23.654+02:00Вкъщи не всички се сприятелиха с аспержите, затова...Вкъщи не всички се сприятелиха с аспержите, затова и не приготвям често. Това твое предложение може да е начин да ги накарам да хапнат.:-))) Много ми харесват така! Поздравления!<br />Прегръщам ти и ти пожелавам една хубава неделна вечер!:-))Monihttps://www.blogger.com/profile/17083378429456829502noreply@blogger.com