tag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post6538190603924904160..comments2024-01-03T07:33:47.281+02:00Comments on my candy kitchen: Кулинарно творческо ателие с КикоманЕкатеринаhttp://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comBlogger37125tag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-86341289075069162992012-10-05T20:11:46.013+03:002012-10-05T20:11:46.013+03:00Много ми хареса публикацията ти. Аз съм малко изос...Много ми хареса публикацията ти. Аз съм малко изостанала с твоя блог и сега наваксвам последния месец наведнъж :-)<br />Салата със соев сос често правим вкъщи и го използвам дори по-често като заместител на солта. Наистина придава приятен вкус на ястията!Denitsa Minchevahttps://www.blogger.com/profile/03788735381142568638noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-65678021137507864972012-09-26T18:25:25.014+03:002012-09-26T18:25:25.014+03:00Ирма:) На чат ще го обърнем:):):) обаче много се з...Ирма:) На чат ще го обърнем:):):) обаче много се забавлявам с твоите коментари. Сериозно ще пробвам, заинтригува ме! Приятна вечер!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-62297241838059143422012-09-26T18:22:27.547+03:002012-09-26T18:22:27.547+03:00:):):) Заповядай!:):):) Заповядай!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-90748153148250610432012-09-26T18:22:16.187+03:002012-09-26T18:22:16.187+03:00Живе, ако обичаш червения си го ползвай него. Зави...Живе, ако обичаш червения си го ползвай него. Зависи, ако искаш по-безсолно, пък зеления. Страхотни са и двата. Салатката ще ти хареса. Всички в къщи я харесаха. Приятна вечер! Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-31082970332244530132012-09-26T18:20:55.266+03:002012-09-26T18:20:55.266+03:00Кате!!! Благодарности!Кате!!! Благодарности!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-85994875360693668342012-09-26T18:20:35.207+03:002012-09-26T18:20:35.207+03:00Мария, сигурна съм, че го използваш. Не си от хора...Мария, сигурна съм, че го използваш. Не си от хората, които правят компромиси!:) Е, вече и аз споделям впечатленията ти:) Поздрави и хубава вечер!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-67301852250762880982012-09-26T18:19:07.860+03:002012-09-26T18:19:07.860+03:00Бубу, фунийките бяха само поставки, като купички. ...Бубу, фунийките бяха само поставки, като купички. Много са красиви. Карвинга е страхотен, наистина Веси е голям талант! Бубу, на много хора не им допада именно соленият вкус, но когато се дозира правилно дава невероятен завършек на ястията. А пък и със зелената капачка е по-малко солен. Дано ти допадне, защото наистина е страхотен продукт. Поздрави!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-2509333291809545162012-09-26T12:33:29.052+03:002012-09-26T12:33:29.052+03:00i az iskam..no samo da yam.mnogo prekrasni neşta.i az iskam..no samo da yam.mnogo prekrasni neşta.MAZEShttps://www.blogger.com/profile/10504767068597398318noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-13619990301268262422012-09-26T12:05:42.498+03:002012-09-26T12:05:42.498+03:00Аз също ползвам този с червената капачка,но ще про...Аз също ползвам този с червената капачка,но ще пробвам и със зелена.Благодаря ти ,Кате за поредната полезна информация-довечера салата със сусам и соев сос...<br />Приятен ден!Живкаhttps://www.blogger.com/profile/10543770615029967274noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-14842721872412503772012-09-26T08:34:48.090+03:002012-09-26T08:34:48.090+03:00Айде и аз на опашката, да те похваля за положения ...Айде и аз на опашката, да те похваля за положения труд и полезната информация!<br />Много ми хареса целя пост.<br />Благодаря!<br />Прегръдки*)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12744341334512569363noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-26961217901957716202012-09-25T16:12:11.690+03:002012-09-25T16:12:11.690+03:00Единственият соев сос, който ползвам от години у д...Единственият соев сос, който ползвам от години у дома! <br />поздравиMaria Pepeldjiyskahttps://www.blogger.com/profile/00449057414860251598noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-63034283604243457192012-09-25T09:14:45.321+03:002012-09-25T09:14:45.321+03:00Разбира се, че се шегувам за завистта, Кате :))
А ...Разбира се, че се шегувам за завистта, Кате :))<br />А сладоледа, да, наистина го бяха накапали с малко соев сос, но милият моментално ми го прехвърли, дори не го и опита :)) Обратно на това, цялата компания категорично го одобри. Някак меда тушира солеността на соса, а остават само смесени аромати. Странна, но сполучлива комбинация! <br />Ще ми е интересно какво усещане ще провокира у теб.<br />Забавен и слънчев вторник!Irmahttps://www.blogger.com/profile/13432835081074381138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-46314984741176629632012-09-24T23:27:46.501+03:002012-09-24T23:27:46.501+03:00Кате, беше ми много интересно да прочета всичко, к...Кате, беше ми много интересно да прочета всичко, което си разказала и благодаря и за снимките.Впечатлена съм много от тия палачинкови топчета и карвинга, наистина е впечатляващ! От какво са направени, фунийките, пълне с нещо?Може би някакво листо?<br />Наистина е било невероятно интересно.Ще потърся и ще опитам този соев сос,въпреки, че не си падам много по солени подправки.Суши например предпочитам с уасаби и джинджифил.Но съм отворена към новите неща,особено препоръчани от кулинар като теб.<br />Поздрави и страхотна нова седмица!Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-8203169585000216032012-09-24T21:50:54.745+03:002012-09-24T21:50:54.745+03:00Дани, за теб специално - зелената капачка:). Прият...Дани, за теб специално - зелената капачка:). Приятна нова седмица!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-8747502650942073602012-09-24T21:50:15.997+03:002012-09-24T21:50:15.997+03:00Бубу, радвам се, че съм успяла да предам това, кое...Бубу, радвам се, че съм успяла да предам това, което исках. Понякога от емоции малко трудно пиша публикациите си:). Както виждам мнението ми за този сос напълно се препокрива от вашите. Нека е красива и твоята седмица! Поздрави!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-358591706854952012-09-24T21:47:18.642+03:002012-09-24T21:47:18.642+03:00Еха, доста е популярен този сос по света:). Все па...Еха, доста е популярен този сос по света:). Все пак тези 300 години не са малко, а имайки предвид и името! Наистина е уникален! Цветна есенна седмица и на теб и ти благодаря за красивата ти есенна публикация!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-43237686148390713652012-09-24T21:45:31.680+03:002012-09-24T21:45:31.680+03:00Миме, наистина е по-различен. Още по-хубаво е, че ...Миме, наистина е по-различен. Още по-хубаво е, че за любителите на по-малкото сол има и зелена капачка:). Най-голямата привилегия според мен е в естественият метод на производство. Прегръщам те!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-38628422185388987932012-09-24T21:43:52.957+03:002012-09-24T21:43:52.957+03:00:):):) Изобщо не съм си помислила, че може да се т...:):):) Изобщо не съм си помислила, че може да се тресеш от завист, това е последното нещо което някой от нашето обкръжение би изпитал. Ама как ги измисляш само:). Ти сериозно ли за сладолед със соев сос, е направо тотално ми объркахте кулинарните знания:):):). Да знаеш, че ще пробвам!:)Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-28199554918184867302012-09-24T17:27:16.684+03:002012-09-24T17:27:16.684+03:00Бонбонче, фен съм на соевия сос, но точно много со...Бонбонче, фен съм на соевия сос, но точно много соления му вкус<br />понякога не ми е по сърце!<br />Благодаря за представянето!<br /><br />Прегръдка и хубава седмица!Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-46349155247214003042012-09-24T17:19:01.894+03:002012-09-24T17:19:01.894+03:00Кате, много интересна и полезна публикация! Аз лич...Кате, много интересна и полезна публикация! Аз лично,за първи път чух за Кikkoman, когато събирах инфо за правене на суши преди 2-3 години. Абсолютно навсякъде препоръчваха този соев сос. Чудих се каква ли пък ще е разликата чак толкова,но когато опитах соса веднага ми стана ясно! Хубава нова седмица!ByByhttps://www.blogger.com/profile/11947909764217942858noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-4201017238257470842012-09-24T17:03:36.586+03:002012-09-24T17:03:36.586+03:00Да, Кате, защото и да можех да присъствам, знам че...Да, Кате, защото и да можех да присъствам, знам че нямаше да стане - имах сериозен, но много приятен ангажимент. Така че не се треса от завист :)) А соса само го опитах на вкус, но още не съм ползвла - стои си мирно в хладилника и си чака реда. <br />Между другото ми сервираха бананов сладолед, полят с мед и поръсен с ядки и само с няколко капки соев сос - неописуемо вкусно!<br />Irmahttps://www.blogger.com/profile/13432835081074381138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-11136317881872934622012-09-24T16:31:12.044+03:002012-09-24T16:31:12.044+03:00Кате, толкова интересни ми бяха снимките и цялата ...Кате, толкова интересни ми бяха снимките и цялата публикация! Прекрасно се забавлявах! И аз използувам соевия сос Kikkoman и съм много впечатлена!!!Предава ... невероятен аромат и отенък на всяко ястие! Радвам се , че си се забавлявала и си научила много новости! И аз обичам много , да ходя на такива презентации! <br />Желая ти много успешна и красива есенна седмица ! Прегръдки! Albena Weibelhttps://www.blogger.com/profile/00416181712574845858noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-47221158502981949682012-09-24T16:30:29.822+03:002012-09-24T16:30:29.822+03:00Страхотна публикация Кате!
Не съм ползвала точно т...Страхотна публикация Кате!<br />Не съм ползвала точно този сос,но по принцип харесвам вкуса им!<br />Много красиво поднесени ястия ,всичко е страхотно!!!<br />Не съм се докосвала до тази азиатска кухня и ми е интересно!<br />Прегръдки милана гости в моята кухня /Mim's sweet things https://www.blogger.com/profile/14703560279607908503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-26256257037896556702012-09-24T16:05:51.494+03:002012-09-24T16:05:51.494+03:00Ехеее, Вени, много обичам да ми разказваш и се рад...Ехеее, Вени, много обичам да ми разказваш и се радвам, че го направи дори и в коментар! Чак ми се прииска да съм там... След като в Австрия се използва и то с такива отзиви, това само потвърждава и моите положителни впечатления. Прекрасна да е и твоята седмица, Вени!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-39998395440279899652012-09-24T16:03:51.691+03:002012-09-24T16:03:51.691+03:00Танче, като че ли повече все за това сме го използ...Танче, като че ли повече все за това сме го използвали, но винаги има какво да научим. Още повече, че това тотално променя кухнята ни:). Много ми харесва и на салата, и в ястия изобщо универсална подправка е! Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.com