tag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.comments2024-01-03T07:33:47.281+02:00my candy kitchenЕкатеринаhttp://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comBlogger16718125tag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-4375653417703850812023-09-28T17:30:12.432+03:002023-09-28T17:30:12.432+03:00Здравей и благодаря за коментара! Предполагам, че ...Здравей и благодаря за коментара! Предполагам, че може, защо не?:) Мисля, че като се надупчат по същия начин, ще стане, но не съм пробвала. Не съм привърженик на тортите с големите бисквити вместо блат, но не пречи да се опита, нали:) Всъщност, сега, с твоя коментар ми хрумна идея, че от тях може да се изпекат елементи за Коледна къщичка. Поздрави, ЕкатеринаЕкатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-86499015031497708072023-09-28T17:25:40.319+03:002023-09-28T17:25:40.319+03:00Здравей, благодаря за коментара! Възможно е и за п...Здравей, благодаря за коментара! Възможно е и за по–кратко време, зависи от дебелината на пипалата предполагам. Поздрави!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-2317835802970815182023-09-28T17:23:26.304+03:002023-09-28T17:23:26.304+03:00Дани, едва ли те интересува още :), но навреме за ...Дани, едва ли те интересува още :), но навреме за следващия Великден... бисквитките с извара съм споделяла тук: https://mycandykitchen.blogspot.com/2019/04/meki-sladki-s-izvara-topfen-hasen.html<br />За козунака със сух квас, не мога да дам рецепта, тъй като го правих отдавна, а и квасът е от магазин, мисля, че следвахме рецептата от опаковката, като променихме нещо заради козуначеното тесто. <br />Прегръдка и от мен!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-31503323951242241592023-09-13T20:36:56.989+03:002023-09-13T20:36:56.989+03:00Рецептата е страхотна! Приготвих ги веднъж и стана...Рецептата е страхотна! Приготвих ги веднъж и станаха много вкусни! :) Според теб дали могат да се оформят като цели блатове и да се изпекат така? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-18751752083149110642023-06-20T09:10:58.271+03:002023-06-20T09:10:58.271+03:00Благодаря! Стана много хубав, но аз взех само пипа...Благодаря! Стана много хубав, но аз взех само пипала около 500г. Варих в тенджера под налягане, но само 20 мин и беше съвсем мек. Мисля че и 1 кг ще се свари за толкова време. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-62310678033805050962023-05-28T15:14:16.604+03:002023-05-28T15:14:16.604+03:00Nice post thank you JoshNice post thank you JoshAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-12305910061451795302023-05-09T08:04:52.689+03:002023-05-09T08:04:52.689+03:00Чудесни козунаци, Кате!
Можеш ли да напишеш за бис...Чудесни козунаци, Кате!<br />Можеш ли да напишеш за бисквитките с извара и сухия квас?<br />Прегръдка!Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-15226744210237339762023-02-06T10:26:04.170+02:002023-02-06T10:26:04.170+02:00БРАВО БРАВО ΣΟΥΖΑΝΑhttps://www.blogger.com/profile/06727984625318556801noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-87108328507515811102023-02-06T09:31:04.201+02:002023-02-06T09:31:04.201+02:00Ах, Катенце, как съм пропуснала това, чудни са, и ...Ах, Катенце, как съм пропуснала това, чудни са, и много лесни за направа.veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-35166395796810822832023-01-18T17:23:13.420+02:002023-01-18T17:23:13.420+02:00Прекрасна трапеза и уютни снимки, както винаги. Не...Прекрасна трапеза и уютни снимки, както винаги. Нека Новата година донесе здраве и просперитет на цялото семейство!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-16321830804003380712023-01-14T20:53:52.305+02:002023-01-14T20:53:52.305+02:00Как уютно и приятно е в дома ти, Кате! Вкусно и н...Как уютно и приятно е в дома ти, Кате! Вкусно и направено от сърце! Няма значение колко вида сладки сме изпекли, важното е, че са приготвени с любов. Харесвам формата на блоковете, макар и нещата да са се променили, откакто има Инстаграм и тик ток. Този стремеж всичко да става бързо, да се пише малко, да можеш да правиш, видиш, отидеш на колкото е възможно повече места е влудяващ. Понякога се чувствам притисната от времето. Нямам обяснение защо в българските блокове спряхме да четем, да пишем, да показваме отношението си към липсващите. Единствено статистиките показват, че някой влиза и евентуално чете. <br />Беше ми много приятно да прочета всичко, което си споделила.<br />Бъдете здрави и вдъхновена с това, което сте избрали да правите! Успех и удовлетворение. Споделеност и уют да има в домът ти!Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-25901127575158478392023-01-10T06:42:34.984+02:002023-01-10T06:42:34.984+02:00Много ми хареса рецептата, Кате! Може да се осъщес...Много ми хареса рецептата, Кате! Може да се осъществи и в кето вариант. Само да ми остане време и ще я направя задължително. Благодаря ти за споделеното!<br />Поздрави и прегръдки!gabrielatsulinhttps://www.blogger.com/profile/13740442802492146444noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-84114281675441713792023-01-09T13:16:31.972+02:002023-01-09T13:16:31.972+02:00Предполагам вече сте се насладили на това ястие:)....Предполагам вече сте се насладили на това ястие:). Благодаря за коментара! Поздрави, с пожелания за прекрасна нова година!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-52087052378541724442022-12-26T18:45:38.247+02:002022-12-26T18:45:38.247+02:00Прекрасно звучи. Ще трябва да чакам до новогодишно...Прекрасно звучи. Ще трябва да чакам до новогодишното вечер. Иначе - плешката е готова за печене в хладилника. Благодаря за рецептата.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-3771298704195375892022-12-17T16:00:15.760+02:002022-12-17T16:00:15.760+02:00Страхотни са, направете си гиСтрахотни са, направете си гиAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-12050299959927797942022-11-01T12:07:17.293+02:002022-11-01T12:07:17.293+02:00Здравейте, при нашите посещения винаги сме били до...Здравейте, при нашите посещения винаги сме били доволни, но те са от преди години. Нямам представа как е сега и дали не е инцидентно това, което пишете, но може би е редно да споделите отзивите си директно към управителя, за да разгледа подробно ситуацията.<br />Освен това във всяка ситуация има две гледни точки и е добре да бъдат изслушани и двете. Хубаво е когато има критики, те да не звучат просто като хейт, а да бъдат градивни, за да може всички да се развиваме към по-добро, дори и да сме допуснали грешки. <br />Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-17782774792109550022022-11-01T11:55:37.559+02:002022-11-01T11:55:37.559+02:00Здравейте! За съжаление не мога да отговоря с точн...Здравейте! За съжаление не мога да отговоря с точност на този въпрос, тъй като правих тортата отдавна, но си спомням, че изглеждаше висока. <br />Все пак това са 8 платки, по около 5 мм предполагам всяка, като се добави и крема, някъде около 7-10 см, но наистина не бих се наела да отговарям с точност. Поздрави!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-84794274110058489052022-11-01T11:48:30.116+02:002022-11-01T11:48:30.116+02:00Благодаря! Да, мамините рецепти са най-любими. Аз ...Благодаря! Да, мамините рецепти са най-любими. Аз също най-често правя фрикасе по рецептата от моето детство, която съм споделяла в блога. Поздрави!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-76954928316200637862022-10-29T13:30:59.237+03:002022-10-29T13:30:59.237+03:00Чудесно описание на история, вкусове и детски спом...Чудесно описание на история, вкусове и детски спомени, но аз категорично се придържам към маминото фрикасе☺️., Без да омаловажавам вашата рецепта. Благодаря за споделеното ❤️!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-88233629268919975672022-10-24T14:33:44.524+03:002022-10-24T14:33:44.524+03:00Здравейте! Колко става на височи а тортата? Прибли...Здравейте! Колко става на височи а тортата? Приблизително… Благодаря :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-22475037133651103602022-09-02T18:10:28.239+03:002022-09-02T18:10:28.239+03:00 Прекрасна закуска обяд вечеря
Обожавам ги Прекрасна закуска обяд вечеря<br />Обожавам гиAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-39310952782794087502022-08-26T00:09:23.347+03:002022-08-26T00:09:23.347+03:00Няма да се уморя да споделям лошото си впечатление...Няма да се уморя да споделям лошото си впечатление от кръчме Кайзера.Нека първо споделя за отношението на сервитьора "стара гвардия отворко" имащ се за Шеф ! Който през цялото време на обслужването ни се намесваше в разговорите.😆🤣 Смешник имаше мнение за всичко докато ни сервира подобие на сач направен от остатъци на печена пържола. Открихме няколко , нахапани парчета от пържола. Абсурдно е. СЪБИРАЛИ ОСТАТЪЦИ!!! А,салата която той заяви че е "най-поръчваната" беше поднесена със сланина която вмесно да е хрупкава и вкусна беше поднесена в парцал овита в лук.... Не искам да си помисля след тази помия,кога е пран парцала 🤮🤮🤮 Днес,разочарованието беше пълно!Мили,хора не сядайте и не разваляйте вашия ден! Градина миришеше на канал! Искам да споделя ,че господина се държа неадекватно и сподели че всичко е описано в меньото!😆😆😆 Никъде преди това не бях прочела ПОМИЯ!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-23258317995397974012022-08-16T13:28:43.139+03:002022-08-16T13:28:43.139+03:00Еха, тази ми допадна повече, ако реша някой ден да...Еха, тази ми допадна повече, ако реша някой ден да разточа, ще ползвам тази рецепта, запазвам я.veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-53665447812499300852022-08-16T13:27:22.971+03:002022-08-16T13:27:22.971+03:00Ще призная, че никога не съм правила сама тесто за...Ще призная, че никога не съм правила сама тесто за паста, харесва ми рецептата ти, Кате!veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-30837923207676063252022-08-16T13:25:17.262+03:002022-08-16T13:25:17.262+03:00Това бих опитала несъмнено.Това бих опитала несъмнено.veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.com