петък, 7 април 2017 г.

Тест в блога: Пудинг Аламинут в чаша на Др. Йоткер


Продуктите на Др. Йоткер са често използвани у дома, за това бях любопитна да опитам и новото предложение в продуктовата гама на марката.
Пробвахме пудинги в два варианта - шоколад и ванилия. Впечатленията ми са изцяло положителни, но ще обоснова преценката си малко по-подробно:


- Опаковката е предназначена за 1 порция. Това много ми допадна, тъй като досега като приготвях пудинг дори и за една чашка се налагаше да правя цяло пакетче, което е по-голямо количество и съответно ако в момента на останалите хора в семейството не им се яде, трябва да го прибирам и т.н.
При всички случаи се подразбира, че ако е нужен крем за торта, по-добрият вариант е да се използва стандартният пакет с пудинг.


- Приготвянето е изключително лесно и бързо. Възможно е в микровълнова и чрез затопляне на млякото на котлон. Няма предварително разтваряне на сухата смес в мляко, а захарта е добавена в пудинга. Цялата тази съкратена процедура свежда изцапаните съдове до минимум, като съдът в който се приготвя всъщност е и съдът в който се сервира. Дори и на котлон да се приготви, има много малки кокетни съдове, които също са подходящи едновременно за варене и за поднасяне.
* За приготвяне в микровълнова се използват устойчиви на висока температура чаши.


- Вкусен е. Наподобява вкусът на класическите пудинги на Др. Йоткер, има някаква разлика в консистенцията може би по-въздушен и по- лек е. Подсладен е умерено, точно по наш вкус:). Добре се съчетава с плодове, което го прави чудесен десерт и предразполага към разнообразяването му. Консумира се топъл, което създава на този момент едно особено чувство на уют и безгрижие.


– Идеален е за дамската чанта:). Възможността му да се приготви толкова лесно и бързо го прави подходящ освен за вкъщи така и за работното място(нужно е наличието на микровълнова).


В заключение ще кажа, че този продукт определено ще присъства в дома ми.2 коментара:

  1. Хм, това съм го пропуснала. Пробвахме "Кексче в чашка", но пудинга определено ще е по-харесван вкъщи.

    ОтговорИзтриване
  2. Хм, това съм го пропуснала. Пробвахме "кексче в чашка", но определено пдингът ще е по-харесван вкъщи.

    ОтговорИзтриване