петък, 20 април 2018 г.

Пролетта ухае на Магнолия


Е
дин от любимите ми моменти през пролетта е, когато нацъфтят магнолиите. Нежните им пеперудени цветове и аромат ме пленяват всяка година и аз  с нетърпение очаквам появата им. Много се зарадвах, когато видях душ гелът с аромат на Магнолия и бял чай, който Ив Роше пусна този сезон. Леко съм пристрастена към тази козметика, но пък разочарования до момента не съм имала, а и лоялното отношение към клиенти, както и качествените натурални продукти няма как да не привлекат и задържат вниманието ми.

Душ гел: Магнолия & Бял чайе поредният душ гел от серията Plaisirs Nature. Опаковката подлежи на рециклиране, а съставът на продукта е 98 % естествен произход, формулата е биоразградима. Дерматологично тестван и pH неутрален за кожата.Душ гелът е с много нежен розов цвят, с кремообразна текстура, внимателно почиства кожата. Притежава релаксиращо и успокояващо действие. Образува достатъчно пяна.


Пленяващ с изтънчеността си аромат, успешно съчетание на силният мирис на магнолия с финият аромат на бял чай. Аромат, който остава деликатно по кожата. По принцип след душ използвам Мляко за тяло с карите на Yves Rocher, този път умишлено не го направих, за да видя как душ гелът се отразява върху кожата ми. Доста от душ геловете я изсушават, този обаче не го направи, дори кожата сякаш се покрива с тънък, фин филм, който предполагам освен приятното усещане има и последващо предпазно действие.


Определено "Магнолия и бял чай", на Ив Роше е фаворитът ми за душ гел този сезон.
*Публикацията НЕ е спонсорирана!


4 коментара:

 1. Кате,
  и аз много обичам магнолии, а и камелии въпреки,че те пленяват само с красота, но не и с аромат.Чудесна козметика, която идеално се вписва в този сезон.А цветовете както на магнолиите, така и на камелиите са много, много красиви.
  Поздрави и прегръдки !

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Прекрасни са, Ели! Толкова едри цветове, а същевременно нежни, някак пеперудени. Красиви са, много. Поздрави!

   Изтриване
 2. Страхотни снимки и представяне:)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря ти, Веси! Радвам се, че се усеща вдъхновението ми!:)

   Изтриване