Страници

Моите 🌿 любими сандали













6 коментара:

  1. Харесвам всичко по тях, както и на другите им модели, особено цветовете :)
    Но за мен е лукс да ходя на толкова ниски подметки.
    Цялото натоварване пада върху кръста, а аз си го пазя.
    Радвам са, че са ти удобни, Кате.
    Аз съм доволна от това производство :
    https://www.facebook.com/HandmadeShoeArt/
    Разгледай ги :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, Дани, всичките им модели са много красиви. Обожавам равни сандали и си права, че ако не са удобни могат да бъдат и коварни, но тези наистина са много удобни и не усещам натоварване, за разлика от други равни, които съм имала и след които са ме ме болели краката. Дано и занапред съм с позитивни впечатления, но би трябвало да съм усетила ако има нещо. Наистина много си ги харесвам:) Ще ги разгледам. Поздрави!

      Изтриване
  2. Ах, любимият ми тип сандалки - леки, удобни и ... естествено кожени, идеални за летни дълги разходки! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Чудесни са, Таничка. За три дни ми се наложи да навъртам доста км с тях и съм удивена, че по никакъв начин не усещам проблем в ходилата или краката си. Все едно ги имам и съм свикнала с тях от години. Дано и в течение на времето запазя положителното си мнение, но досега не съм чела лоши отзиви за тях. Поздрави!

      Изтриване
  3. Кате,
    имам въпрос - с ортопедична подметка ли са сандалките ? Имам огромен проблем с всякакъв вид обувки, сандали и ботуши.Защото сводът ми е по - висок от нормалното, в смисъл извивката на крака е по - голяма.Това се получи от дълго стоене права на крака, имах преди време заведение за хранене.Нося задължително ортопедични стелки, които свалиха сводовете на двата крака, но не са ли ортопедични подметките чувствам силни болки в стъпалата.Ако са ортопедични задължително ще искам и аз да си закупя.Много удобни са равните подметки, а и кожата е много мека и хубава съдейки по снимките.
    Поздрави !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ели, не са ортопедични сандали. Кожата наистина е много хубава, стелката е доста различна в сравнение с други равни сандали, които съм пробвала, удобни са, много, но не са ортопедични. Тъй като се изработват ръчно, може да изпратиш запитване към тях, относно това дали биха могли да изработят сандали с ортопедични стелки. Ще е чудесно ако извършват това. Поздрави!

      Изтриване