tag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post131304633264233607..comments2024-01-03T07:33:47.281+02:00Comments on my candy kitchen: Скандинавски розети Екатеринаhttp://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-79655911085537632682021-09-28T08:52:27.436+03:002021-09-28T08:52:27.436+03:00Здравейте, Вяра! 10 мм, 12 мм и 13 мм, различни са...Здравейте, Вяра! 10 мм, 12 мм и 13 мм, различни са. Поздрави!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-83969661125808866422021-09-26T12:03:00.643+03:002021-09-26T12:03:00.643+03:00Каква е височината на самите формички?
Каква е височината на самите формички? <br />Вяра Петроваhttps://www.blogger.com/profile/00689891202513114889noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-74859499285518846342019-10-20T09:06:21.812+03:002019-10-20T09:06:21.812+03:00Здравейте! За съжаление не бих могла да Ви отговор...Здравейте! За съжаление не бих могла да Ви отговоря откъде да закупите тази форма, повечето хора ги имат от преди много години( моята купих от антиквар в Австрия), но пък може да потърсите waffel flink в интернет. Често в сайтове като Амазон и др. се продават такива уреди. Поздрави!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-52868162951881708442019-10-18T15:23:18.305+03:002019-10-18T15:23:18.305+03:00Как да намеря формите розетиКак да намеря формите розетиAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-20593645773678590592019-07-19T16:51:05.578+03:002019-07-19T16:51:05.578+03:00Здравейте, Константин! Много благодаря, че се вклю...Здравейте, Константин! Много благодаря, че се включихте с коментар! Да, със сигурност Созополските дамги си имат своя рецепта и дори съм убедена, че всяко домакинство си има малки тайни. Начинът за мерене с черупки е много интересен, много харесвам такива неща, ракията е добра идея, тъй като това допринася сладките да не попиват мазнина по време на пърженето. Чудесно е, че споделихте, поздрави!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-26890239080912322202019-07-15T21:55:32.807+03:002019-07-15T21:55:32.807+03:00Изглеждат интересно, но созополските дамги са по д...Изглеждат интересно, но созополските дамги са по друг начин. Нямат много общо. 6 яйца, 6 яйчени черупки (да, така се брои) вода, 1 яйчена черупка ракия, 200 грама брашно и 200 грама нишесте. Това ми го каза майка ми, тя е от Созопол и знаеКонстантинhttps://www.blogger.com/profile/17916980632999911786noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-49694892981554573342017-12-29T23:05:31.262+02:002017-12-29T23:05:31.262+02:00Много странно - никога не съм виждала подобно нещо...Много странно - никога не съм виждала подобно нещо:))veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-12981056589066142332017-12-06T09:37:47.146+02:002017-12-06T09:37:47.146+02:00Кате,
не съм виждала тук да продават такива розети...Кате,<br />не съм виждала тук да продават такива розети.Уредът за приготвянето им виждам за първи път.Много са красиви и интересни.Чудесни за коледни подаръци.<br />Поздрави и лека и спорна седмица !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.com