tag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post1358935332788433623..comments2024-01-03T07:33:47.281+02:00Comments on my candy kitchen: Пълнозърнест и класически тиквен пай Екатеринаhttp://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-6956059290950795632019-11-07T16:30:57.689+02:002019-11-07T16:30:57.689+02:00Благодаря ти, Ели! Сигурна съм, че ще ти хареса! Т...Благодаря ти, Ели! Сигурна съм, че ще ти хареса! Това, което ми допада е, че кората е без захар, а в плънката може да се добавя по избор, аз например сложих само 2 лъжици, така, че за хората, които се опитват да редуцират консумацията на захар, рецептата е чудесна. От години дойде ли есента, тиквата е, сред първите гости на трапезата ни и в сладък и в солен вариант. Поздрави!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-895931617504694182019-11-07T15:38:41.753+02:002019-11-07T15:38:41.753+02:00Кате,
не съм правила пай с тиква, но с ябълки редо...Кате,<br />не съм правила пай с тиква, но с ябълки редовно правя.Този пай е толкова неситен с цветове,че ми се прииска да го направя именно с тиква.Да, така се прави тестото, маслено е.Чудесно предложение през есента да използваме именно тиквата - тази диетична и красива храна.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-23820683990852617522019-11-03T21:24:48.154+02:002019-11-03T21:24:48.154+02:00Благодаря, Сонче! Наистина този пай и ябълковият о...Благодаря, Сонче! Наистина този пай и ябълковият от Димитровден, който още не съм споделила :), се получиха много добре. Разбира се всичко това е благодарение на тънкостите, които Йоана е описала в своята рецепта за тестото и се радвам, че попаднах на нея. Не че старият ми пай беше лош, но този тук е различен. А колкото до вещицата:), може да се пускам понякога така, да всявам респект:))). Поздрави!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-70433730589648204062019-11-03T09:27:50.431+02:002019-11-03T09:27:50.431+02:00Пайчето е страхотно, а коричката: уха! Обожавам ор...Пайчето е страхотно, а коричката: уха! Обожавам оранжевия цвят и не мога да се наситя на тези снимки! А най-прекрасна е тази с "вещицата"! Целувки! Сончетоhttps://www.blogger.com/profile/13843721046412156860noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-52546458998480232562019-11-02T16:09:05.553+02:002019-11-02T16:09:05.553+02:00❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Vesselinahttps://www.blogger.com/profile/06734044951443289314noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-56309249398179628682019-11-01T14:13:46.441+02:002019-11-01T14:13:46.441+02:00Веси, та нали за това са приятелствата, да се вдъх...Веси, та нали за това са приятелствата, да се вдъхновяваме взаимно и празнуваме заедно. Та как няма да те поздравя за този специален празник?! какво от това, че се познаваме само виртуално, добрите хора си личат. А колкото до чийзкейка ти, сигурна съм, че е много вкусен. Вкъщи също тиквата присъства често на трапезата, правя супи, основни, гарнитури, пюрета, десерти, всичко с нея:). Поздрави!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-8300988586329409062019-11-01T11:52:37.276+02:002019-11-01T11:52:37.276+02:00Ех Кате, искам първо да ти благодаря за прекраснит...Ех Кате, искам първо да ти благодаря за прекрасните пожелания които отправи към мен, по случай рождения ми ден. Радвам се много че пусна тази рецепта,обичам много тиквен пай.И тиква като цяло. Вчера правих шоколадов чийзкейк. Твоя определено е бил много-вкусен и сполучлив. Поздрави! Vesselinahttps://www.blogger.com/profile/06734044951443289314noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-64701092204169405622019-11-01T11:10:49.450+02:002019-11-01T11:10:49.450+02:00Да, заради черният цвят, оранжевото някак изпъкна:...Да, заради черният цвят, оранжевото някак изпъкна:), иначе не празнуваме Хелоуин по някакъв специален начин. Когато децата бяха малки по-скоро се забавлявахме с маски, тематични бисквитки, такива неща, за настроение. Сега сме само на пай, и някой тиквен фенер, като декорация. Такива изработвахме и ние като деца, но тогава Хелоуин не ни беше познат. За повечето малки деца, а и тийн, заради филмчетата, които гледат този празник е интересен. За мен също, но без онези храни, които не смея да приближа, камо ли да опитам или пък супер страховитите маски:))). Поздрави, Дени!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-52954284379462745842019-11-01T10:34:46.456+02:002019-11-01T10:34:46.456+02:00Много оранжево е при теб! Дано си изкарала един ху...Много оранжево е при теб! Дано си изкарала един хубав Хелоуин! Паят е с много есенни цветове, тъкмо за сезона! ПоздравиDenitsa Minchevahttps://www.blogger.com/profile/03788735381142568638noreply@blogger.com