tag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post1760800226764103962..comments2024-01-03T07:33:47.281+02:00Comments on my candy kitchen: Фалафели Екатеринаhttp://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-36360069638548910132017-06-07T00:15:11.384+03:002017-06-07T00:15:11.384+03:00Много се радвам, Станислава! Често ги правя и аз, ...Много се радвам, Станислава! Често ги правя и аз, лесни са за приготвяне, единственото, което може да представлява проблем е смилането на сместа, ако човек няма нужният уред. Благодаря от сърце, за коментара, положителните отзиви помагат на много хора да се престрашат, а споделянето на рецептите пък помага да достигнат до повече хора! Поздрави!:)Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-10978996955797685082017-06-05T22:55:32.910+03:002017-06-05T22:55:32.910+03:00Направих ги тази вечер, спазвайки точно рецептата,...Направих ги тази вечер, спазвайки точно рецептата, защото нямам много опит с нахут. Единственото, което промених е, че оставих цялата смес да престои около час може би. Резултата е страхотен. Благодаря от сърце за рецептата. Поздрави :-)Станиславаhttps://www.blogger.com/profile/12141244276265369685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-79007723704253526382014-12-15T16:24:30.709+02:002014-12-15T16:24:30.709+02:00Благодаря, че отговорихте и ще ги направя и аз обе...Благодаря, че отговорихте и ще ги направя и аз обезателно някой път на фурна. Благодаря и за милите думи! Весели празници!:)Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-40405854963275933472014-12-15T09:31:13.579+02:002014-12-15T09:31:13.579+02:00Зравейте, мерси за съвета! Много добре станаха, вк...Зравейте, мерси за съвета! Много добре станаха, вкусни и хрупкави. Може би една идея по-твърди, но пък то нямаше изобщо мазнина в сместа. Мисля следващия път да добавя малко мазнина, може би лъжица - две, не повече, че да не се разпаднат фалафелите после. Сигурно пържени щяха да са по-вкусни, но съпругът ми има проблеми с черния дроб и гледам да не пържа, когато е възможно. Децата и те харесаха фалафелчетата - хрускаха ги все едно ядат снакс :-) Много добра рецепта, още веднъж БЛАГОДАРЯ!Николинаhttps://www.blogger.com/profile/03980820570799757090noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-68177885603061264582014-12-11T18:00:41.839+02:002014-12-11T18:00:41.839+02:00Здравейте и благодаря за коментара! Предполагам, ч...Здравейте и благодаря за коментара! Предполагам, че няма да има проблем, но фурната трябва да е добре загрята на около 200- 220 градуса. Предполагам, че за 10-15 минути ще са готови. Правила съм бобени кюфтенца на фурна и се получават. Да, пържени ми харесват повече. Ако искате пробвайте с няколко фалафела, все пак времето за печене едва ли ще е дълго. Поздрави и ако пробвате, ще се радвам да споделите как са се получили:)! Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-78058112676854139072014-12-11T13:02:20.070+02:002014-12-11T13:02:20.070+02:00Здравейте, благодаря за рецептата и по-точно - за ...Здравейте, благодаря за рецептата и по-точно - за тази за хумуса. Получи се много добре, с чудесен аромат и вкус. Аз лично оставих сместа по-гъста и я сервирах като гарнитура. Прие се отлично от домашните :-)) Иска ми се да направя и фалафелите, но се чудя дали може да ги изпека, вместо да ги пържа (това по здравословни причини). То е ясно, че вкусът ще е по-друг, но вие как смятате - дали ще се получат?Николинаhttps://www.blogger.com/profile/03980820570799757090noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-8553258242824974822011-11-17T20:29:35.129+02:002011-11-17T20:29:35.129+02:00Благодаря, Мони! Непременно ги направи, много са в...Благодаря, Мони! Непременно ги направи, много са вкусни! Прегръдки и отново хубава вечер!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-76763573781149908692011-11-17T20:27:53.676+02:002011-11-17T20:27:53.676+02:00Мерси, Дани! Прегръдки и хубава вечер и на теб!:)Мерси, Дани! Прегръдки и хубава вечер и на теб!:)Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-9567848576351129302011-11-17T20:25:18.963+02:002011-11-17T20:25:18.963+02:00Candy,
любител съм на хумуса и на нахут!
Чудесни ...Candy, <br />любител съм на хумуса и на нахут!<br />Чудесни са се получили при теб кюфтенцата!<br />И поднасянето им е чудесно!<br />Сърдечни поздрави и хубава вечер!Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-79652908419371109212011-11-17T18:25:44.552+02:002011-11-17T18:25:44.552+02:00Купила съм си нахут, но все още не е влязъл в упот...Купила съм си нахут, но все още не е влязъл в употреба. Това май е идеалното предложение, за да го опитаме. Хумус съм правила и мисля, че ще подхожда идеално.:-))<br />Влюбих се в първата снимка, като цветенце е станало.:-)) Човек хем му се иска да опита, хем ще му е жал да развали красотата.<br />Браво, Candy, страшно ми хареса рецептата и се надявам скоро да ти се похваля, че съм я изпълнила.:-))<br />Прегръдки от мен и вкусна вечер!:-))Monihttps://www.blogger.com/profile/17083378429456829502noreply@blogger.com