tag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post5744124206547819806..comments2024-01-03T07:33:47.281+02:00Comments on my candy kitchen: Телешко Уелингтън, по рецепта на Гордън РамзиЕкатеринаhttp://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-64057453997134381052020-05-26T09:20:24.547+03:002020-05-26T09:20:24.547+03:00С удоволствие!:)С удоволствие!:)Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-24677969460589724512020-05-26T09:20:08.350+03:002020-05-26T09:20:08.350+03:00Благодаря, Ели! И аз харесвам продуктите на Метро,...Благодаря, Ели! И аз харесвам продуктите на Метро, от там сме взимали ентрекот, бонфиле и други разфасовки, както и меса. Зеленчуците им също са свежи, но и интересни. След правилната рецепта, опитът е нужен, за да се приготди към собствения вкус. Ние правихме различни степени, като използвахме и различни размери на месото и вече знаем кои са нашите любими. Поздрави!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-12940205301856465632020-05-25T21:51:18.289+03:002020-05-25T21:51:18.289+03:00За мен последното, индивидуалните порции, с по-сго...За мен последното, индивидуалните порции, с по-сготвеното месо:))veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-27620018588421538982020-05-19T15:24:00.212+03:002020-05-19T15:24:00.212+03:00Кате,
гледала съм Гордън Рамзи, харесвали са ми мн...Кате,<br />гледала съм Гордън Рамзи, харесвали са ми много от неговите рецепти.Но това твое ястие е истинско съвършенство.Малко ме е страх да приготвям телешко, не знам все пак на какво качество ще случа в търговската мрежа.Но закупеното от МЕТРО определено е добро.Ястието за мен изисква все пак богат опит за да се получи добре и на вкус и на вид.<br />Поздравления !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-7384398664991589432020-05-16T12:50:53.780+03:002020-05-16T12:50:53.780+03:00Няма начин да гледаш Гордън Рамзи и да не успееш. ...Няма начин да гледаш Гордън Рамзи и да не успееш. Той е вдъхновение, а рецептите му са доказани на 100 %. Аз просто следвам неговите инструкции и съвети. Вярвам, че ще успееш и ти. В крайна сметка единственият провал, който си мисля, че би могъл да се получи е изпичането на месото. За цяло парче месо между 25 и 40 минути, зависимост от желаната степен, но аз харесвам средно изпечено месо- 30 минути. За малките индивидуални порции проблемът е да не се препече по-скоро, за да не остане сухо, но и там съм описала къде да се внимава. <br />Поздрави, Сонче! Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-31074568737264510612020-05-13T16:46:38.067+03:002020-05-13T16:46:38.067+03:00Ей тук все се провалям! А пък да постигна такова с...Ей тук все се провалям! А пък да постигна такова съвършенство като твоето - абсурд! Записвам си, Кате, всички подробности, които си описала и ще следвам твоята рецепта следващия път. Прекрасно ти е ястието, поздравления! Целувки!Сончетоhttps://www.blogger.com/profile/13843721046412156860noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-56229542871357459342020-05-10T18:23:19.320+03:002020-05-10T18:23:19.320+03:00Благодаря ти! Много хора изпитват страхове от това...Благодаря ти! Много хора изпитват страхове от това да не сгрешат, но ако не опитат, никога няма да разберат дали ще успеят. А какво губиш, ако не успееш? Проблемът според мен е единствено с рецепти, които изискват скъпи продукти, защото ако се разсипят, парите ни ще отидат на вятъра. В някои рецепти, обаче и провала е поправим, като много световноизвестни рецепти го доказват. Ако приготвиш например това телешко и не ти допадне в розов цвят, спокойно можеш да си го извадиш от тестото и да го включиш в някоя манджа и да си до сготвиш както ти харесва. Е, проблем е ако някой не го е пипал това, а се е наточил да посреща гости с него и се захване с експеримент, който е затруднил не малко готвачи, тогава вече ядовете ще са големи.<br />А за макароните, опитай, продуктите не са толкова много. В крайна сметка има едно бадемово или ядково брашно, което трябва да се купи или смели.<br />Поздрави и успехи, макар, че ти си показвала толкова вкусни рецепти, ще вярвам, че и с такива ще се справиш.:)Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-89511545654364929202020-05-09T16:56:53.330+03:002020-05-09T16:56:53.330+03:00Разкошно е, Кате! Винаги съм искала да направя, но...Разкошно е, Кате! Винаги съм искала да направя, но все ме е дострашавало. Но си казах, че някой ден ще опитам. Аз като цяло нямам особено голям опит с телешкото месо. Вкъщи напоследък доста го хапваме, но аз все не смея да рискувам и си го правя на задушено или на овчарски пай. <br />И от френски макарони ме дострашава, а всички казват, че не са чак такава драма. Galkahttps://www.blogger.com/profile/15657752195518625024noreply@blogger.com