tag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post6203986079969677747..comments2024-01-03T07:33:47.281+02:00Comments on my candy kitchen: Μοσχάρι στιφάδο / Телешко стифадоЕкатеринаhttp://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-82395477793917440772019-06-08T13:37:58.955+03:002019-06-08T13:37:58.955+03:00Преди няколко дни ядох в една таверна гъби стифадо...Преди няколко дни ядох в една таверна гъби стифадо, бяха приготвени в гювече . Много ми харесаха, утре ще готвя. Силвияhttps://www.blogger.com/profile/00387446063973455196noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-43059876321647528082017-05-24T18:36:27.167+03:002017-05-24T18:36:27.167+03:00На Женския пазар в София има всякакви размери лукч...На Женския пазар в София има всякакви размери лукчета (арпаджик), предполагам, че и по другите пазари. <br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-12523155645668107402012-08-05T10:02:31.700+03:002012-08-05T10:02:31.700+03:00Ами в горещата вода бързо става, заслужава си! Фав...Ами в горещата вода бързо става, заслужава си! Фаворит яхния ми е дето се вика!:) Прегръдка и за теб!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-32504574003890307962012-08-05T10:01:35.090+03:002012-08-05T10:01:35.090+03:00:):):) Какви труженици, откъде ги измисли:):):) Е,...:):):) Какви труженици, откъде ги измисли:):):) Е, за чесън не съм се сещала, но аз и за лукчетата сега го открих. Дето се вика Гърците са го измислили:). Но за чесъна, мерси, че все се бъхтя с тези скилидки:)Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-84434608133555714642012-08-05T10:00:01.427+03:002012-08-05T10:00:01.427+03:00Ох, Мъхче на вълната съм и не ми се слиза от там:)...Ох, Мъхче на вълната съм и не ми се слиза от там:):):). Лукчета не знам, но мисля да пробвам следващия път с консервирани, като, че ли в Кауфланд гледах. Че ми се ще и с пилешко да пробвам:).Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-14311386777588794882012-07-31T16:12:56.603+03:002012-07-31T16:12:56.603+03:00Бонбон,
идеята ми допада, но такива лукчета незна...Бонбон, <br />идеята ми допада, но такива лукчета незнам откъде да намеря;)<br />Май си на много гръцка вълна, а?;)))Мъхhttps://www.blogger.com/profile/04199840294948100651noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-75635835514980793952012-07-30T21:19:16.927+03:002012-07-30T21:19:16.927+03:00Много, много вкусно!
Ще си го сготвя аз, не ме пла...Много, много вкусно!<br />Ще си го сготвя аз, не ме плаши беленето на лукчетата!<br /><br />Прегръдка за страхотното предложение!gogolinahttps://www.blogger.com/profile/04910913713293694585noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-46193467215028716442012-07-30T21:14:08.272+03:002012-07-30T21:14:08.272+03:00Последната снимка е за гладни и невечеряли тружени...Последната снимка е за гладни и невечеряли труженици!Направо да се настаняваме на масата!И идеята за лукчетата е подобна на моя начин за белене на чесън-накисвам в студена вода и беля за секунди!Няма лепене по пръстите.<br />Лека вечер!Taniahttps://www.blogger.com/profile/11356387222448388634noreply@blogger.com