tag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post6606206547228941437..comments2024-01-03T07:33:47.281+02:00Comments on my candy kitchen: Бисквитено-шоколадова торта, Торта като за кралица / Queen Elizabeth's Favorite CakeЕкатеринаhttp://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-10746997230906043752018-04-20T22:34:59.621+03:002018-04-20T22:34:59.621+03:00Благодаря ти, Дианка! Пролетта вдъхновява, забеляз...Благодаря ти, Дианка! Пролетта вдъхновява, забелязва се навсякъде в пространството. Великолепие и наслада е и в твоят блог. Поздрави!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-78753625005841964252018-04-20T22:33:16.769+03:002018-04-20T22:33:16.769+03:00С удоволствие ще разменя за парченце от твоята неу...С удоволствие ще разменя за парченце от твоята неустоима пролетна торта, Ирме! Поздрави!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-45327271348316668712018-04-20T19:22:31.479+03:002018-04-20T19:22:31.479+03:00Адмирации, Кате - поредно прекрасно предложение!
Ц...Адмирации, Кате - поредно прекрасно предложение!<br />Цялата ти нова серия рецепти е празнична фиеста на <br />пролетен вкус и аромат с много красота, стил и финес... di_anihttps://www.blogger.com/profile/01295904706090464213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-44190565008425490832018-04-20T17:33:46.243+03:002018-04-20T17:33:46.243+03:00Аз съм на солена вълна от известно време насам, но...Аз съм на солена вълна от известно време насам, но от този разкош искам едно малко парченце, и ако може на мига, моля! :)))<br />Irmahttps://www.blogger.com/profile/13432835081074381138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-78093055554117215562018-04-19T23:49:29.111+03:002018-04-19T23:49:29.111+03:00Права си, Бонбонче, че трябва да си ги припомняме...Права си, Бонбонче, че трябва да си ги припомняме.<br />Понякога намирам в блога си неща, които съм забравила!Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-90078401221188367282018-04-19T16:54:02.415+03:002018-04-19T16:54:02.415+03:00*Бисквитите ми са от типа на Петит, може да използ...*Бисквитите ми са от типа на Петит, може да използвате всякакви, но да не са прекалено ронливи. Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-19599770199390758462018-04-19T16:53:08.266+03:002018-04-19T16:53:08.266+03:00Здравейте! Това бе първото върху което мислех и аз...Здравейте! Това бе първото върху което мислех и аз:). Ако яйцата са от сигурни източници, няма проблем, но ако не са, по-добре да не се рискува. Има вариант при който в горещият шоколад да се добави яйцето и да се разбърка добре. Друг вариант е просто да се пропусне. Не мисля, че ще е проблем. От доста време използвам хубави яйца и не се притеснявам за това, но така или иначе почти не използвам сурови яйца в рецепти.<br />Поздрави!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-63616086834839153022018-04-19T16:05:10.103+03:002018-04-19T16:05:10.103+03:00Здравейте, тортата изглежда прелестна, но няма ли ...Здравейте, тортата изглежда прелестна, но няма ли проблем с това сурово яйце? Какви чаени бисквити използвахте?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-22456307518147146712018-04-19T15:42:35.729+03:002018-04-19T15:42:35.729+03:00О, със сигурност всякакви добавки биха променили в...О, със сигурност всякакви добавки биха променили вкуса значително и в още по-добра посока. Аз просто следвах точно рецептата на кралският готвач:). Иначе версии много. Твоята определено е много добра. Мерси, че ми я припомни и сподели линк, Дани. Така някой може да си я направи в още по-вкусен вариант, а следващият път и аз:). Сред толкова много рецепти, които виждаме всекидневно е добре от време на време да вадим на показ и старите:), иначе ще ги забравим. Поздрави, Дани!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-6620677905773894142018-04-19T13:30:59.020+03:002018-04-19T13:30:59.020+03:00Чудесна си я направила, Кате!
Но гвоздеят, за мен...Чудесна си я направила, Кате!<br />Но гвоздеят, за мен, са солените печени бадеми, <br />които я правят много различна!<br />И сушените череши, които аз заменям с пресни.<br />Няма толкова вкусна торта :<br />https://beautiful-danito.blogspot.bg/2013/06/blog-post_15.html<br />Поздрави!Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.com