tag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post7821520927577808428..comments2024-01-03T07:33:47.281+02:00Comments on my candy kitchen: Моята първа сурова торта / My first raw cakeЕкатеринаhttp://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-47711134782322693202018-03-29T09:46:06.968+03:002018-03-29T09:46:06.968+03:00Чудесна е, Кате! Аз съм правила сурова с тиква :) ...Чудесна е, Кате! Аз съм правила сурова с тиква :) Поздрави!traianahttps://www.blogger.com/profile/16294276269219852824noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-14402855025480599592018-03-28T11:10:25.005+03:002018-03-28T11:10:25.005+03:00Благодаря за съветите ти, Ели! Със сигурност ще пр...Благодаря за съветите ти, Ели! Със сигурност ще правя още много такива торти, защото на децата много им хареса, а това е чудесно. Поздрави!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-58252695777793066662018-03-28T11:06:19.959+03:002018-03-28T11:06:19.959+03:00Кате,
радвам се,че си опитала да направиш сурова т...Кате,<br />радвам се,че си опитала да направиш сурова торта.И моите рецепти са най - често измислени, рядко ползвам готови.За да стегне по - бързо блата или крема може тортата да се постави във фризера за 2 - 3 часа, най - често когато бързаме.Но когато има време аз ползвам хладилник.А за приготвяне на блат могат да се ползват също ябълково, шипково, рожково брашно, овесено брашно, които се консумират сурови и са вкусни без топлинна обработка.А за крем е чудесно и авокадото.Можеш да експериментираш много в тази насока.Записвам рецептата за проба.<br />Поздрави и усмивки !<br />Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.com