tag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post7898426673073390528..comments2024-01-03T07:33:47.281+02:00Comments on my candy kitchen: Пиле с хрупкава спаначена коричка и гарнитуриЕкатеринаhttp://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-90821251993729319302020-04-13T21:14:48.826+03:002020-04-13T21:14:48.826+03:00Леле, ти верно си се отдала на изискани рецепти, и...Леле, ти верно си се отдала на изискани рецепти, и като продукти, и като презентация!<br />veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-32719017397247170492020-04-02T09:14:14.095+03:002020-04-02T09:14:14.095+03:00Имаме нужда от цветове, Сонче и се радвам, че тези...Имаме нужда от цветове, Сонче и се радвам, че тези носят настроение. Ако не откриваш такъв ориз, опитай да си го оцветиш, просто при варенето му добави ситно нарязано цвекло. В този имаше малки сушени люспички, но предполагам, че и преди това е бил оцветен, защото самите сурови зрънца са с много наситен цвят, след варенето избледня малко, но това е нормално. Поздрави!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-11850905190915422002020-04-01T10:53:59.492+03:002020-04-01T10:53:59.492+03:00Страхотно ястие, Кате! Така наредено - като картин...Страхотно ястие, Кате! Така наредено - като картинка! И какви цветове само! А за вкуса - нямам никакви съмнения, че е удивителен! А този розов ориз определено ме заинтригува, ще си го запиша! Целувки!Сончетоhttps://www.blogger.com/profile/13843721046412156860noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-72461884961863355932020-03-31T15:27:46.129+03:002020-03-31T15:27:46.129+03:00От мен пък имаш аплодисменти, за това, че не се ум...От мен пък имаш аплодисменти, за това, че не се уморяваш да раздаваш красота, вдъхновение и добри думи. Поздрави!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-31710406846804525412020-03-31T15:26:06.608+03:002020-03-31T15:26:06.608+03:00Ели, ориза е такъв, но на опаковката пише, че съдъ...Ели, ориза е такъв, но на опаковката пише, че съдържа портокалови цветчета, sanddorn( растение, което не познавам) и сушено червено цвекло. Със сигурност може Басмати да се оцвети с червено цвекло или други натурални оцветители, които биха могли да се поставят при варенето. Този ориз е познат като сватбен ориз. Мисля, че в Индия го хвърлят и го готвят за късмет на младоженците. Благодаря ти! Поздрави!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-8649700597970791902020-03-31T15:07:04.546+03:002020-03-31T15:07:04.546+03:00Кате,
розовият басмати ориз ти ли го оцветяваш или...Кате,<br />розовият басмати ориз ти ли го оцветяваш или е готов за употреба в този цвят ? Не съм виждала подобен, но може да се оцвети със сок от червено цвекло.Чудесно гурме ястие се е получило.Отново поздравления за труда и прекрасните снимки.<br />Поздрави, успешна седмица !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-70927553878610330262020-03-31T12:34:18.255+03:002020-03-31T12:34:18.255+03:00Тази твоя креативност ме изумява и възхищава с вся...Тази твоя креативност ме изумява и възхищава с всяка следваща рецепта. И за самата рецепта и за презентацията.Всеки път да знаеш имаш бурни аплодисменти от моята страна на екрана :) Svetla.I. / За каквото и да е /https://www.blogger.com/profile/14597517666866884501noreply@blogger.com