tag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post8673916497608641715..comments2024-01-03T07:33:47.281+02:00Comments on my candy kitchen: Торта Гараш с бонбони Giotto и шоколад Lindt Екатеринаhttp://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-6630236386531991052021-04-13T14:45:58.448+03:002021-04-13T14:45:58.448+03:00Кате,
преди години торта Гараш беше любима и за ме...Кате,<br />преди години торта Гараш беше любима и за мен.Моята рецепта е малко по - различна.Сместа се пече, но 1/2 от нея се оставя и тя служи като крем за тортата.И моята торта е с много орехи, но отдавна не съм я правила.Чудесно е и твоето предложение.Аз пека само един блат от 1/2 смес.Има малки разлики мужду твоята и моята рецепта.Но и твоята торта е прекрасна.Изглежда превъзходно.<br />Поздрав сърдечен !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-88594391680963201242021-03-26T10:24:39.447+02:002021-03-26T10:24:39.447+02:00Благодаря, Веси!Благодаря, Веси!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-25797611071353176232021-03-21T01:35:25.257+02:002021-03-21T01:35:25.257+02:00Чудесна е тортата ти, Кате! Нека е честит мъжа ти,...Чудесна е тортата ти, Кате! Нека е честит мъжа ти, много радост да ти носи и винаги да е до теб!veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-13117862964949732302021-03-17T10:01:07.898+02:002021-03-17T10:01:07.898+02:00Знаеш ли, Алби, преди години и аз смятах тази торт...Знаеш ли, Алби, преди години и аз смятах тази торта за висш пилотаж. Имам спомени от детството, в които тя се славеше като трудна торта. Разбира се, не умаловажавам факта, че за прецизност е нужно да има опит човек. Ако решиш да опиташ, пробвай класическата рецепта, успешна ми е много, тя е на Рони( Джинджър кукис). Тази рецепта, тук също е успешна, то се вижда по тортата:), но както казах заради захарта МУсковадо и пълнозърнестото брашно блатовете създават трудности. <br />Друго, което ми хрумва е, че можеш да направиш малки торти Гараш. Защо не? Тази за малко щеше да бъде декостроурирана:)))Много по-лесно е и със сигурност успешно ще е да изпечеш малки блатове, с големина на ореховки. <br />Поздрави от мен и действай смело, толкова вкусни и красиви рецепти показваш! <br /><br />Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2658597275146719516.post-9815217116061417602021-03-04T10:43:31.092+02:002021-03-04T10:43:31.092+02:00Тази торта е любима и на сина ми, но не знам дали ...Тази торта е любима и на сина ми, но не знам дали бих се престрашила да я приготвя:) <br />Твоята изглежда разкошно! Албиhttps://www.blogger.com/profile/03653364735308102811noreply@blogger.com