Страници

Авторско право

Съдържанието на този блог е защитено с авторски права. Всички снимки и текстове са авторски, освен ако не е упоменато друго. Съдържанието от трети страни е маркирано като такова. Ако все пак по някакъв начин узнаете за нарушаване на авторски права, моля, уведомете ме, след като узная за това веднага ще премахна такова съдържание.
С течение на времето много уеб сайтове премахват част от своята база или изтриват сайтовете си, по тази причина, линковете на източниците, които упоменавам е възможно да не функционират. Неработещи връзки в публикациите ми, ще бъдат премахвани.

Информацията е само за лична употреба. В това число влизат: възпроизвеждане на рецепти, споделянето им в блогове, сайтове и социални мрежи. Хипервръзките(линковете) са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ. При използване на материали, МОЛЯ посочвайте източник и активен линк към съответната публикация.

Всяко използване с комерсиални цели, по-специално съхранение в бази данни, дублиране и всякаква форма на търговска употреба, както и прехвърлянето на трети страни - също на части или в преработена форма - БЕЗ СЪГЛАСИЕТО на собственика на блога е ЗАБРАНЕНО.

Няма коментари: