четвъртък, 14 февруари 2013 г.

Руло от пушена сьомга с Филаделфия


Това руло е вариант на едни от любимите ми мини сандвичи със сьомга и филаделфия. Тук може да се импровизира с краставички в средата, с различни овкусители, които да добавите във Филаделфията. Руло от сьомга съм опитвала по кетъринг партита.


Продукти:
4-5 парчета пушена сьомга
1/2 опаковка Филаделфия, използвам натурално
копър, пресен или замразен

Приготвяне:
Върху прозрачно домакинско фолио подредете парчетата сьомга със застъпване и притиснете за да се залепят едно в друго.
Намажете с Филаделфия и поръсете със ситно нарязан копър.


Навийте на стегнато руло, като си помагате с фолиото.


Приберете във фризера а 10 минути или в хладилника за няколко часа.


Отстранете фолиото и нарежете на филийки.




4 коментара:

  1. Oh wie lecker...solche Kleinigkeiten mag ich sehr.
    LG
    Martina

    ОтговорИзтриване
  2. Е, това ама много го обичам! Срам не срам, мога да призная, че едно такова рулце ми идва точно по мярка, направо сама мога да си го хапна! :)))
    Чудна вкусотия, Кате!

    ОтговорИзтриване
  3. ОБОЖАВАМ! Толкова апетитно да изглежда това руло. И аз мога да си го хапна на едно ядене. Великолепно е, Кате! Поздрави :)

    ОтговорИзтриване
  4. И аз обожавам тази комбинация. Никога не съм се сещала, че мога да си направя вкъщи, а е толкова лесно! Благодаря за идеята!

    ОтговорИзтриване