Страници

Храна на колела


За един фууд блогър подобни събития са изключително интересни, а за почитателите на вкусната храна са истинско удоволствие. Атмосферата е непринудена, арт и доста различна. На такова място можеш да опиташ храна от различни краища на света и то приготвена на момента и точно за теб.
Въпреки, че посетихме Европейският стрийт фууд фестивал в Грац, не пропуснахме и Стрийт фууд пазара, който се проведе от 9-11 септември 2016.

Трудно е човек да реши коя точно храна да опита и всъщност откъде да започне:). Изкушенията са много, а интересът към начина на готвене, арт сервирането и нетрадиционните продукти е голям. Каня ви на поредното кулинарно пътешествие, което започва с една огромна Паеля:)
Огромни бургери и джинджифилова бира


Барбекю ребърца


Тако/Бурито


Чипс от картофки


Свежест и екзотикаРъчно направени бонбониОгромни донъти


Козуначено коминче


Мини палачинки с плодове и Нутела

Поздравявам организаторите и им Благодаря, че ни доставиха това удоволствие!

7 коментара:

 1. Големи вкусотии, Кате! Поздрави!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Така е, Траянче. Много интересно наистина! Поздрави и от мен!

   Изтриване
 2. О, да, трудно може човек да се удържи да не опита от всичко, което му хване окото на такова място! :)
  Хм, аз все ги пропускам тези събития там! Само им чета обявите за предстоящо или минало такова, но пък не пропускам да се намъкна в поне няколко бекерай и някой от онези, пълни с чудесии флайш хофладен. Ама, тая година съм домошар, та съвсем съм на диета. :)
  Поздрави и прегръдка от мен!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Вкусотии, атмосфера, всичко е едно голямо изкушение, така е. Хубаво е да си доставяме и такива удоволствия и се радвам, че имах възможността да посетя и това. Е, ти толкова често си в района, че все ще се съвпаднат датите някой път:). Прегръдки и от мен!

   Изтриване
 3. Кетее, страхотни неща показваш.. Дали в България някога ще има нещо подобно - надали....
  Остава ни само да се радваме, че хора като теб, живеещи в чужбина могат да се насладят на това.. И ние отвреме, навреме като пътуваме.
  Прегръдки и много усмихнато настроение.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Габи, тези събития са на колела и дано някой ден стигнат и до България. Наистина чудесно преживяване е, сякаш си на една улица едновременно в Азия, Европа, Америка... Всичко е толкова автентично и вкусно. Прегръдки и от мен!

   Изтриване
 4. Кате,
  много интересно кулинарно събитие на колела.Насладих се на разнообразна храна и чудесни гледки макар и виртуално.Дано някой ден се организират и такива събития в България - много нетрадиционни ястия и продукти от цял свят могат да се покажат.
  Поздрави !

  ОтговорИзтриване