Сигурно много хора смятат сушито за сложно изпълнимо, но в домашни условия това не е така. Разбира се майсторите приготвят суши изключително прецизно, но това се постига с времето и много опит.
За да се приготви суши в домашни условия са важни няколко неща. На първо място като при всяко ястие това е изборът на добри продукти. Важен е оризът, който се използва да е специалният лепкав ориз за суши, а начинът на неговото приготвяне и овкусяване са отбелязани на опаковката. От там нататък формата и плънката са въпрос на лични предпочитания, варианти и импровизации има безброй. Подробна суши публикация съм споделяла, а днес Иван приготви първото си суши и се справи много добре.
Тази публикация няма за цел да учи някой как се прави суши. Тук просто съм запечатала красив за мен момент, а и ще се радвам ако това стане повод да приготвите и вашето първо суши.
Кате, определено си имаш още двама шеф готвачи в къщи! Целувки!
ОтговорИзтриванеКате,
ОтговорИзтриванесиновете ти явно проявяват интерес към кулинарните рецепти и чудесно се справят.Но интересна е комбинацията на ориз с кисело мляко.А сушито наистина трябва да се прави с необходимият за това ориз.
Поздрави !
Чудесно е голямото ти момче, Кате! Вече имаш отмяна в кухнята ;) Да са здрави и щастливи и двамата! Хубави рецепти сте приготвили! Не съм ползвала всички продукти на Крина, но това, което съм приготвяла с техни продукти е ставало вкусно. Прекрасни почивни дни!
ОтговорИзтриванеGenial receta no parece complicado,un gran cocinero tu hijo tiene mucho mérito,abrazos
ОтговорИзтриване