понеделник, 4 юни 2018 г.

Моите 🌿 Crupon


Е
дна от основните цели на блоговете е да бъдат полезни. Но не да се превръщат в рекламни полета на различни марки, а да споделят реални впечатления, мнения и препоръки на авторите. Нямам нищо против продуктовото позициониране в блоговете, но само когато то е в съответствие с разбиранията на автора. Дори се радвам, когато има истинско такова, защото чрез много препоръки в онлайн пространството съм открила прекрасни продукти, дрехи, козметика, места и др. За съжаление много блогъри заради примамливи финансови оферти някак избягаха от съдържанието, което всъщност отличава блога от един сайт например. Смятам, че във всяко лично виртуално място трябва да се усеща присъствието на автора и той да бъде коректен към всички онези, които му се доверяват.
Опитвам се да се придържам към правилото да не споделям продукти, уреди, марки и др. които не харесвам поради различни причини. Отказвам оферти, които го нарушават. Споделям единствено това, което харесвам, без значение дали е в колаборация или съм го закупила лично. Бих препоръчала всички прекрасни места, фирми, продукти, както на себе си, така и на близките ми и на всички читатели на блога. И го правя, просто защото смятам, че добрите неща трябва да се споделят, като тези Crupon сандали например.

Моите Crupon сандали

*Публикацията НЕ е спонсорирана.

Кожата е мека, по никакъв начин не дразни краката ми. Имах съмнения относно удобството, тъй като съм имала равни сандали, от които при продължително ходене ме болят краката. Но при тези сандали това не се случи. Първият ден ги тествах на 21.527 крачки(11,6 км). Прибрах се все едно съм ходила с обувки, които съм носила от дълго време. Почти винаги при първо обуване на нови обувки съм получавала леки наранявания по кожата, което приемам за нормално, тъй като кракът трябва да свикне, а обувката да се нагоди по него. Тук обаче за моя приятна изненада, нямах никакъв проблем.
В сайта са дадени указания за номерата. Всичките ми обувки са 38 номер, тези също.
Поради естественият вид на материалите на изработка, след носене цветът на стелката се променя. Това е напълно естествен процес, който по никакъв начин не е натрапчив.
Остава да тествам издръжливостта им, но съдейки по безупречното качеството на изработка и подборът на добри материали, то съм убедена, че това ще бъде дълъг процес:).
Но имам усещането, че са създадени специално за мен...

6 коментара:

 1. Харесвам всичко по тях, както и на другите им модели, особено цветовете :)
  Но за мен е лукс да ходя на толкова ниски подметки.
  Цялото натоварване пада върху кръста, а аз си го пазя.
  Радвам са, че са ти удобни, Кате.
  Аз съм доволна от това производство :
  https://www.facebook.com/HandmadeShoeArt/
  Разгледай ги :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Да, Дани, всичките им модели са много красиви. Обожавам равни сандали и си права, че ако не са удобни могат да бъдат и коварни, но тези наистина са много удобни и не усещам натоварване, за разлика от други равни, които съм имала и след които са ме ме болели краката. Дано и занапред съм с позитивни впечатления, но би трябвало да съм усетила ако има нещо. Наистина много си ги харесвам:) Ще ги разгледам. Поздрави!

   Изтриване
 2. Ах, любимият ми тип сандалки - леки, удобни и ... естествено кожени, идеални за летни дълги разходки! Поздрави!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Чудесни са, Таничка. За три дни ми се наложи да навъртам доста км с тях и съм удивена, че по никакъв начин не усещам проблем в ходилата или краката си. Все едно ги имам и съм свикнала с тях от години. Дано и в течение на времето запазя положителното си мнение, но досега не съм чела лоши отзиви за тях. Поздрави!

   Изтриване
 3. Кате,
  имам въпрос - с ортопедична подметка ли са сандалките ? Имам огромен проблем с всякакъв вид обувки, сандали и ботуши.Защото сводът ми е по - висок от нормалното, в смисъл извивката на крака е по - голяма.Това се получи от дълго стоене права на крака, имах преди време заведение за хранене.Нося задължително ортопедични стелки, които свалиха сводовете на двата крака, но не са ли ортопедични подметките чувствам силни болки в стъпалата.Ако са ортопедични задължително ще искам и аз да си закупя.Много удобни са равните подметки, а и кожата е много мека и хубава съдейки по снимките.
  Поздрави !

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Ели, не са ортопедични сандали. Кожата наистина е много хубава, стелката е доста различна в сравнение с други равни сандали, които съм пробвала, удобни са, много, но не са ортопедични. Тъй като се изработват ръчно, може да изпратиш запитване към тях, относно това дали биха могли да изработят сандали с ортопедични стелки. Ще е чудесно ако извършват това. Поздрави!

   Изтриване