Зеленчукови

Зеленчуците са неизменна част от ежедневното ни меню, те ни осигуряват голям брой витамини и минерали, необходими за доброто ни здравословно състояние. Препоръчително е да се консумират по възможност сезонни продукти и по възможност да не се лишаваме от тях. Разбира се през зимния сезон могат да се използват и замразени или консервирани. Рецептите в раздела са класифицирани съгласно вида на използваният зеленчук, като съдържат и други продукти.


АВОКАДО

              
    
АРТИШОК

        


АСПЕРЖИ

        

БРОКОЛИ, КАРФИОЛ, РОМАНЕСКО

      

БРЮКСЕЛСКО ЗЕЛЕ

        


ГЪБИ

     


ДОМАТИ

        


ЗЕЛЕ

        


 ЗЕЛЕН БОБ, ЗЕЛЕН ГРАХ, ЕДАМАМЕ


          
                          
  
КАРТОФИ

       


КАРТОФ - СЛАДЪК 

          


КЕЙЛ




КОПРИВА

    


ЛЕВУРДА

      


ЛУК

      


МОРКОВИ

        
                                                   

ПАТЛАДЖАН

         


ПАЩЪРНАК

  

ПИПЕРКИ

              
                      

СПАНАК, ЛАПАД, КИСЕЛЕЦ, МАНГОЛД

          
                                   
         

ТИКВА


          


ТИКВИЧКИ


        


МНОГО ЗЕЛЕНЧУЦИ

             
                     

ТОПИНАМБУР (ЗЕМНА ЯБЪЛКА)

  

ЧЕСЪН

      


ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО

         
           

ФИНОКИО

 







Прочетете Цялата Статия...