понеделник, 16 май 2016 г.

Бъркана бисквитена торта


Класическата бисквитената торта е лесна за направа, но пък има и един още по-лесен начин за приготвяне, също толкова вкусен. Могат да се използват различни бисквити и крем, да се добавят плодове и ядки, да се направи в различна форма. Варианти много, ето и моят:




Продукти:
2 пакета обикновени бисквити/ да не са много твърди/
1 пакет пудинг с варене ванилия Др. Йоткер
прясно мляко и захар, за крема, според указанията на опаковката
около 50 гр краве масло
какао


Приготвяне:
Кремът се приготвя според указанията на опаковката.
В него се добавя кравето масло и 1-2 с.л. какао и се разбърква.
Около стените на избраната форма се подреждат прави бисквити, а останалите се натрошават на парчета и се разбъркват в крема. Не е необходимо да се потапят в мляко, тъй като от топлият крем омекват достатъчно.
Сместа се изсипва във формата, заглажда се и се поръсва с какао. Прибира се в хладилник да стегне.


6 коментара:

  1. Чуден десерт!А пък и като прибавим бързината е незаменим :) !Поздрав,Катюшка!

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотна бисквитена торта, Кате - обичам такъв начин на приготвяне,
    а оформлението, снимките и представянето ти са неустоими!
    Благодаря за удоволствието, поздрави за теб и хубава нова седмица!

    ОтговорИзтриване
  3. Чудна е станала, Кате! На моите определено ще им хареса! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. Кате,
    чудесна, много бърза и лесна торта.Бисквитените торти позволяват много импровизации, но твоята е станала прекрасна, при това с малко на брой продукти.
    Поздрави !

    ОтговорИзтриване
  5. Вкусна, лесна и красива торта, Кате!

    ОтговорИзтриване
  6. Нов вариант на любима торта:)
    Харесва ми!

    ОтговорИзтриване