Страници

Разходка до Търново


Очаква ни една интересна седмица, изпълнена с вкусни и интересни предложения за Великден! Всъщност от няколко дни вече се наслаждавам на прекрасните ви творения:). Реших да отдъхна за малко, преди да се впусна отново в кулинарните си приключения :). Предлагам ви да се разходите с мен до един от старинните градове на България. Определено има какво да се покаже в този град, може дори да прекараш няколко дни там, без да усетиш колко бързо минават часовете.Крепостта Царевец - един от най-посещаваните исторически паметници.
Снимки от близо и далеч:
Самоводска чаршия, едно местенце, запазило духа и традициите на Възраждането.Арбанаси

Патриаршески манастир "Св. Троица"
Преображенски манастир "Преображение Господне"Килифаревски манастир " Рождество Богородично"След кратката пауза отново запрятам ръкави, набелязала съм си няколко интересни идейки, дано успея да ги реализирам:).  Пожелавам ви една прекрасна седмица, изпълнена с вкусотийки, весело настроение и много усмивки!

6 коментара:

 1. Кате,хубави снимки си направила,дано да си и починала добре.Идейките ги чакам с нетърпение...
  Хубав ден!

  ОтговорИзтриване
 2. Много ми хареса да разгледам родния си град през твоя поглед. Благодаря ти за това :)

  ОтговорИзтриване
 3. Благодаря ти за разходката! Не съм се връщала в Търново от сума ти години, но тъкмо наскоро се сетих за Самоводската чаршия. С удоволствие бих се разходила отново там и из Царевец.
  Приятна празнична подготовка! :)

  ОтговорИзтриване
 4. Красиви снимки си направила от това прекрасно място :-)

  ОтговорИзтриване
 5. Кратка разходка, но пък много приятна!:)Има толкова много за снимане:), но следващият път:). Радвам се, че ви хареса!

  ОтговорИзтриване
 6. Ама как съм изтървала тази разходчица?Едва сега ми се изпречи!
  Много красиви снимки!

  ОтговорИзтриване