Често съм се замисляла за името на тази салата, но пък продуктите са такива, че в по-големи количества би заместила едно хранене:).
Има всякакви разновидности, но колкото е по-богата - толкова по-добре.
Продукти:
краставица
домат
лук
чушка
кашкавал
сирене
суджук/луканка/
пастърма
сварено яйце
Приготвяне:
Зеленчуците се нарязват и овкусяват с олио и сол. Поставят се в чиния и се поръсват с настърган кашкавал, поставя се и яйцето. Отстрани се декорира с пастърма и суджук... и маслинка и листенце магданоз:).
Много вкусно предложение, Кате! С такава салата мога да закусвам, обядвам и вечерям и никога да не ми омръзне.
ОтговорИзтриванеСлънчев ден, Бонбон!
Кате, от една година не съм хапвала суждук и пастърма. Извинявай, но си взимам и чинията и парчето...:)))))))))))))))))))...
ОтговорИзтриванеПоздрави, мила!