четвъртък, 20 април 2017 г.

Нарисувай ми Пролет


Тази пролет от Бондюел предизвикаха кулинарни блогъри да развихрят въображението си и да създадат картини с техните продукти. В екипа от художници на Бондюел се включвам и аз. Палитрата, която използвам е цветна, вкусна и вдъхновяваща. Забавно е да се твори със нея, а след картинните шедьоври, не по-малко зашеметяващи такива биха могли да се създадат и в кухнята.
Всички, които обичат забавленията могат да се включат в игра, организирана от марката, а с малко късмет могат да си спечелят и чудесни награди. Картините е нужно да бъдат създадени с поне един продукт на марката, който ясно да се вижда на снимките(заедно със завършената картина). Периода на играта е 6.04 - 30.04.2017г. Всички условия за участие са обявени тук.Ние рисувахме и ядохме, рисувахме и ядохме и накрая успяхме да направим само една пъстра салата:).


Успех на всички, които ще се включат в играта!

3 коментара:

  1. Кате,
    прекрасни предложения за играта на тази фирма.Рядко ми се налага да купувам продукти от нея, защото си засяваме и замразяваме продукти от нашата градина.Но задължително използвам бейби - морковчетата , които са замразени в пакети.Така и не можах да намеря семена за засяване на този вид моркови.
    Поздрави !

    ОтговорИзтриване