Страници

Бляскава Нова 2018 година!


Докато Бъдни вечер и Рождество Христово са празници, символизиращи уюта и топлината в домовете, то посрещането на Нова година е светски празник, съпроводен с фойерверки, пищни и стилни украси и различни тържества по света. По традиция ние я посрещаме с близките си.
Благодарим на старата 2017 година за всички прекрасни моменти, благополучие и здраве, които ни донесе и се надяваме чисто Новата 2018 да ги съхрани и умножи.


На Новогодишната трапеза се поднасят различни ястия, салати, мезета, ядки и плодове. В първите часове на Новата година се вдига наздравица с шампанско, а късметите от Новогодишната баница предвещават каква ще бъде годината за всеки. Споделям някои от нашите ястия, достигнали до бърза фотосесия:)



Салати:Руска, Грис хайвер и Снежанка с кисели краставички и орехи.


Патица с ориз, приготвена от мама.


Питка, отново приготвена от мама.


Торта купол, покрита с бял шоколад, златни сладкарски люспички и тематична декорация от цифри от бял шоколад със сладкарски златен брокат. Кремът е с Нутела, заквасена сметана и Бейлис.


Да ни е честита Новата 2018 година!


Желая на себе си, децата си, близките си и на всички вас, дни изпълнени с радост, щастие, късмет и сполука и най-вече здраве, здраве и пак здраве!






4 коментара:

  1. За много години, Кате! Бъдете живи и здрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Кате,
    да ти е честита, здрава, весела и засмяна Новата 2018 година ! Прекрасно тематично меню, а тортата и питката са прекрасни.
    Честит и весел януари !

    ОтговорИзтриване
  3. За много години, Кате! Нека здравето, усмивките и вдъхновението ни съпътстват през цялата 2018 година! От нас остава само да им се отдадем! Прекрасен януари, вълшебнице!

    ОтговорИзтриване
  4. Е, верно ли не съм ти честитила тук?
    Нека ти е Щастлива, Кате!

    ОтговорИзтриване