Страници

Пролетно през февруари


В градинката на мама вече се появиха първите пролетни цветя. Знам, че както днес е топло, утре може и сняг да завали, но пък това не ми пречи да се радвам на всяка изненада от природата. Харесва ми да следя всяка година как кокичетата предвещават пролетта, как след тях се показват минзухарите, зюмбюлите, лалетата, игликата ... дърветата как се разлистват... не би омръзнало... никога.Съботният ни ден измина в игри, хапване и забавления.
Ето и отчетът:


Рецептите, съм публикувала вече, за това прилагам само линкове.

Салата Колсло

Пържени пилешки крилца

Чийз кейк без печене

Царевица с масло, сол и пармезан

Картофено пюре  

  


Прекрасна съботна вечер, и прекрасна неделя от мен!:)

8 коментара:

 1. Кате, пожелавам ти винаги да разцъфва пролетта в душата ти и винаги да бъдеш този слънчев човек. Силно те прегръщам, бъдете здрави цялото семейство! :)

  ОтговорИзтриване
 2. Ти си прекрасна Кате ... и предаваш позитивизъм от всяка твоя емоция и на мен!
  И днес виждам при теб онова което ме радва :)
  Цвененцата от градинката на мама са чудото на природата, а вкусната храна която приготвяш е блаженство за душата!
  Хубав и усмихнат неделен ден!

  ОтговорИзтриване
 3. Кате, много приятно сте прекарали съботния ден! Емоцията ти се предава и на нас!
  Чудесни пролетни снимки и вкусни ястия!
  Усмихната да е и новата ти седмица!

  ОтговорИзтриване
 4. Какви красиви моменти си уловила, Кате! И колко уют лъха от вкусните гозби и игрите кротко у дома! Някак и ние сме така. Само гледаме къде какво е покарало и наболо, а вечер играем на нещо като играта на карти Макао и на Генерал :)
  Топла и слънчева седмица ти желая с усмивка от мен :)

  ОтговорИзтриване
 5. Кате, чудесно се почувствах от ведрите ти снимки от градината, от уютната атмосфера с домашните игри. Желая ти приятна нова седмица с много усмивки! И слънце, за да се радваш на пролетта!

  ОтговорИзтриване
 6. Наистина никога не би ми омръзнало да се наслаждавам на природните красоти, както и това да чета постовете ти и да се любувам на прекрасните ти снимки! Прегръдки, мила!

  ОтговорИзтриване
 7. Така си се захласвам и аз, Кате по тревички, цветенца, птички и облачета ;) Много свежест, красота и уют си уловила с обектива! А менюто е бомба! Ако дойдеш един ден и у нас така да наготвиш, обещавам да ти се реванширам с каквото кажеш, че на мен този месец очите ми бяха повече навън, отколкото в кухнята и на моменти имаше недоволни! ;)
  Още по-слънчев, ведър и усмихнат месец март ти желая, с много настроение и щастливи моменти! Прегръдка!

  ОтговорИзтриване
 8. Това е толкова близо до моята философия за живота, че направо онемявам. Споделям емоциите, които изпитваш в градинката, радвам се на същите цветя и не спирам да се усмихвам. Честит 3 -ти март и успешна нова седмица.

  ОтговорИзтриване