неделя, 20 ноември 2011 г.

Пикантни крилца



Разрежете крилцата на три части по ставите като най-малката част се изхвърля и ги мариновайте за една нощ в хладилник в марината, приготвена от:
2 1/2 ч.ч. айрян
сол
2-3 пресовани скилидки чесън
1 с. л. червен пипер
щипка лют червен пипер
1 с. л. захар

маринатата за крилцата е от: http://thegingercookies.blogspot.com/2010/07/blog-post_13.html

След като се мариноват, ги извадете, измийте и подсушете.
Оваляйте ги в брашно и ги изпържете в гореща мазнина, мазнината трябва да ги покрива.
Извадете ги върху салфетка, за да се изцеди излишната мазнина.

Няма коментари:

Публикуване на коментар