Страници
Пълнена пъстърва
Продуктите за тази рецепта ще дам без количество, защото всичко зависи от големината и броя на рибите.
Пъстърва, лук, моркови,орехови ядки, сол, черен пипер, червен пипер, лимон, олио.
Лука и морковите нарежете на ситно и запържете в олиото.
Добавете нарязаните орехови ядки, сол, черен пипер.
Запържете още малко и сложете 1 ч.л. червен пипер и веднага отстранете от котлона, да не загори. Напълнете коремчето на рибката, която е посолена и леко намажете с лимон.
Завийте във фолио, сложете в тавичка и печете на 180 градуса.
Може в тавичката да се сложи малко вода, а иначе рибките не се зашиват с конец, фолиото ги държи :)
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Любимия ми начин за приготвяне на пъстърва - със зеленчуци и във фолио....ммммммм уникално вкусно.Как се е излегнала удобно в това фолио просто да ти е неудобно да я притесниш :)
ОтговорИзтриванеАз като много запален фен на рибата искам да те похваля за вкусния начин на приготвяне! Мога да си представя каква вкусотия е станала!:-))
ОтговорИзтриванеБраво, Candy!
Прегръдки и хубава вечер!:-))
Благодаря и на двечките! Малко с продукти на око е тази рецепта, но тя е по-скоро като идея, няма как да дам точни продукти, все пак зависи от големина и количество на рибките. Прегъдки и от мен!
ОтговорИзтриване