Не ми бе хрумвало да я нарежа на кръгчета и да я изпържа.
Рецептата е по идея на Илиянка от "Щъркелово гнездо".
Рибата се почиства, измива и нарязва на шайби. Поръсва се с малко лимонов сок и престоява за 20-30 минути. Посолява се и се овалва в смес от равни количества царевично и бяло брашно. Пържи се до златисто в тиган със загрято олио или зехтин.
Наистина е много вкусна, Или, благодаря!
Честит празник Кате с малко закъснение.Божията майка е закрилник на семейството, надарена с много добродетели от Бога.А Благовещение е истинския празник за жените - майки, жените - християнки.Именно жени са били и мироносиците и те са били спътнички на Христос тук на земята.Благовещение е и празникът за всички неомъжени жени, които се грижат неуморно за семейството и близките.Честито на всички ! Бъдете здрави !
ОтговорИзтриванеПоздрави !