Една от любимите ми рецепти за пилешки дробчета е тази. Може да се направи в индивидуални съдчета или пък в голяма тава.
Рецептата е от домашният тефтер и е на десетина години. Няма точни продукти, количеството е по желание и необходимости.
Дробчета с гъби и кашкавал на фурна
Продукти:
пилешки дробчета
гъби
лук
олио
сол
кашкавал
Приготвяне:
Измийте дробчетата и ги сложете в тава. Добавете нарязаните на филийки гъби, лук на ивички, олио и сол.
Изпечете ги във фурна. Когато са готови, настържете кашкавал и върнете във фурната докато се разтопи.
Една идейка за вечеря на таткото...:)
ОтговорИзтриванеХубава нова седмица!
Любимо ястие и у дома.........Много предпочитана лятна вечеря със хрупкава зелена салата..Просто разкош:)!Прегръдки,Катенце!
ОтговорИзтриванеОбичам дробчета.Сигурна съм, че са чудесни. И аз правя подобни.
ОтговорИзтриванеДробчета и аз обичам-с кашкавал още повече...
ОтговорИзтриванеПрегръдки,Кате!
Чудесни са!
ОтговорИзтриванеХубава седмица, Кате!
Моята рецепта е без кашкавал но ще пробвам и твоята защото направо е неустоима пък и снимките ти едни такива хубави ,хубави ....
ОтговорИзтриванеСилно те прегръщам бонбончето ми!
Бързо се приготвя и е много вкусно, особено с кашкавала!
ОтговорИзтриванеПоднесено изкушаващо!
Убийствени снимки, Кате! Обичаме дробчета, но не бях ги покривала с кашкавал до сега. Ще пробвам следващият път - на мен определено ще ми хареса :)
ОтговорИзтриванеПоздрави!
Сигурно са умопомрачително вкусни, Кате! Благодаря ти, за споделената рецепта! Прегръдки! ;)
ОтговорИзтриванеOhhh das ist aber mal eine tolle Abwechslung für Geflügelleber.......mit Käse überbacken schmeckt sie sicher köstlich.
ОтговорИзтриванеLG
Martina