Страници
Скариди със сос Якитори
Досега скариди мариновах най-вече с лимон, соев сос и зехтин. Сега експериментирах с Якитори соса на Кикоман.
Продукти:
скариди, едри, бланширани, 10 бр.
1 ч.л. соев сос Кикоман
1 с.л. Якитори Кикоман
черен пипер
1 с.л. зехтин
1 ч.л. лимонов сок
гарнитура:
чери домати
Приготвяне:
Разбъркайте всички продукти в купа, покрийте с прозрачно фолио и оставете в хладилника за 1 час.
Извадете ги и изпечете на грил тиган от двете страни до готовност.
В същият тиган изпечете за кратко от всички страни и чери доматите.
Сервирайте, ако желаете с коктейлни шишчета.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
dobro utro mila Candy,sigurno si v legloto,topliçko,ah,az bih iskala i edno kafe,priyatna poçivka .Super hubavi resepti .
ОтговорИзтриванеОО, мн обичам скариди.
ОтговорИзтриванеЕкстра са,Кате!Да си оближеш пръстите,много апетитно си ги поднесла!Прегръдка!
ОтговорИзтриванеМного са вкусни, Катенце! Поздрави! :)
ОтговорИзтриванеЧудни са Катенце ,то к това вълшебно Якитори явно всичко става вкусно!
ОтговорИзтриванеПрегръдки сърдечни от мен!
Ох, не се съмнявам във вкуса им!Просто моите хора не си падат въобще по идеята:( Дали да не си спретна един его-обяд/вечеря, някой ден?
ОтговорИзтриванеИзглеждат невероятно вкусни :-)!
ОтговорИзтриванеЛюбими са ми!
ОтговорИзтриванеМного апетитни снимки!
ОтговорИзтриванеСигурна съм , че ще са много вкусни!
Бонбон, аз не мариновам, направо ги побърквам от вкусове докато готвя, но ще опитам и този кикомански вариант;)
ОтговорИзтриванеПобъркахте ме с тези Кикомани, ще се пробват, след това поредно изкушение, че и то със скаридки....Хубав уикенд!
ОтговорИзтриване