Страници

Добре дошла, Пролет!


Пробуждане... нежност... вдъхновение... цвят... песен... красота... Добре дошла, Пролет!Със смяната на сезоните, тематично храната вкъщи също се променя и на трапезата ни присъстват все повече зелени и свежи продукти. За тях тепърва ще разказвам в блога, сега обаче ще ви споделя за една прекрасна идея, която открих преди време, разглеждайки снимки в интернет. Рецепта няма да записвам, тъй като са възможни всякакви варианти. Основата може да е от различни сирена, или зеленчуци, цветята също в различни формички и от различни продукти. Основата на моите е от Чедър, цветовете от морков и листата от краставица. Закрепват се с клечка за зъби. Хапките за подходящи за празници - Цветница, Великден, за рождени дни.
Освен храната, разбира се има и още много приятни неща, които новият сезон носи със себе си. Разходките сред природата, релакса в парковете, игрите на открито, пикниците, барбекюто...
Моментите, които улових при една от разходките ни в градският парк са повече от показателни, за това, че Пролетта е символ на пробуждане и живот... Пролетта е не само сезон, а начин на живот!


Прекрасна, вдъхновяваща и цветна Пролет на всички ✿

3 коментара:

 1. Прекрасна да е пролетта и за теб Кате ! Вдъхновяваща за нови кулинарни творения !
  Поздрави !

  ОтговорИзтриване
 2. Вълшебна пролет, Кате! Разкошна публикация ...
  уловени моменти, красиви снимки, усмивки, настроение и пролетно вдъхновение!
  Добре дошла да бъде за теб и любимите ти хора!
  Страхотни нови предложение и рецепти - очарована съм, както винаги!
  Адмирации за теб и таланта ти!

  ОтговорИзтриване
 3. Честита Пролет, Кате!
  Хубави и вълнуващи моменти, много смях и усмивки! :)

  ОтговорИзтриване