Бутер тесто се разстила и нарязва на ленти, широки около 3 см.
Нарязва се шунков колбас на тънки полумесеци и се нареждат плътно по тестото, така че заоблена им част да се показва леко над тестото.
Навиват се на руло и "розичката" се изправя.
Забождат се с клечки за зъби, за да не се разтворят при печенето.
Пекат се в предварително загрята фурна, 200-220 градуса, според указанията на тестото.
Колко е готино!!! Аз такива бързи неща много обичам! Бъдете сигурни, ще ги направя до вечера на ергенското парти. Благодаря за рецептата!
ОтговорИзтриванеДа сте жива и здрава!
Наистина са много ефектни! Радвам се, че ви харесват! Сега качих и допълнителни снимки, за да е по-ясно:), въпреки, че вие сигурно вече сте ги хапнали:) Поздрави!
ИзтриванеЗдравейте, Candy! Направих ги точно така, как сте показали на снимките!
ОтговорИзтриванеДори имах във втората репетиция някакво малко отклонение от рецептата - показвам тези хапчета с тънки филийки на ябълка:
http://s48.radikal.ru/i120/1212/75/6a843d929d5d.jpg
Много са вкусни, няма да се съмнявате.
Здравей, отново прекрасно изпълнение! Приложих снимка в публикацията и линк към вашият блог! Благодаря за споделянето! Поздрави!
ИзтриванеЗдравейте, Candy! Хубаво!
ОтговорИзтриванеИскам да направя само една забележка.
Тънко нарязани ябълкови филийки трябва да сложат поне две- три минути в гореща вода с захар, за да не се чупят при свиването заедно с тестото.
Хайде, до виждане!