четвъртък, 13 октомври 2011 г.

розички от бейби моцарела с прошуто

Рецептата е качена и в блога на Жоси
Продукти:
1 опаковка прошуто, нарязано на тънки филийки
1 опаковка бейби моцарела - краве на Жоси
сух босилек и зехтин за марината
листа пресен босилек за декорация
Приготовление:
Бърза рецепта, със шеметен резултат! :) Когато има парти е хубаво да има повече видове ястия. Всичко това обаче отнема много време на домакините.За щастие, обаче на пазара има продукти, които спасяват ситуацията и същевременно оставят силно впечатление на нашите гости! Тази рецепта улеснява разнообразяването и същевременно удивлява със визията си. Мариноваме моцарелите за 30 мин. в зехтин и босилек. Във всяка филийка прошуто увиваме по 1 топче моцарела, така, че да се получи нещо като розичка. Подреждаме розичките в чиния и декорираме с листенца от босилек.



Няма коментари:

Публикуване на коментар