Страници
Пържен маринован барбун в чеснов зехтин
По рецепта от тук: vlado59.log.bg, Благодаря!
Продукти:
Барбун
зехтин/олио
скилидки чесън
розмарин
за паниране на рибата:
копър
пасиран чесън
оцет или лимонов сок
брашно
царевично нишесте
В тиган налейте зехтин/олио и към него прибавете целите скилидки чесън и розмарина.
Сложете тигана на котлон да се загрее добре.
Почистете рибите и ги оваляйте в първата смес от: копър, пасиран чесън и оцет.
След това ги потопете в смес от брашно с царевично нишесте (равни части).
Изпържете барбуна в загрятата мазнина. Извадете и отцедете върху домакинска хартия.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
О-о-о, любима риба! Премляс! Преглът:)))милена
ОтговорИзтриване